Connect with us
Scandal fără precedent în lumea teatrului. Actori celebrii anunţă că au fost înselaţi

Știri

Scandal fără precedent în lumea teatrului. Actori celebrii anunţă că au fost înselaţi

Un scandal monstru zguduie din temelii lumea artistică românească, după ce Teatrul de pe Lipscani a fost închis!

Mai mulți actori celebrii printre care Magda Catone, Gabriel Fătu, Rodica Popescu Bitanescu și Horațiu Mălăele ar fi rămas în urma evenimentelor cu zeci de mii de euro neîncasați pentru spectacolele jucate.

Teatrul de pe Lipscani, care funcționa într-un sediu ce aparține Confederației Sindicale Cartel Alfa, a fost închis zilele trecute.

Evenimentul s-a produs din cauză că instituția a acumulat numeroase datorii, iar în urma unui proces s-a obținut evacuarea, scriu cei de la stirilekanald.ro.

Acesta a anunțat că mai mulți artiști au fost înșelați cu sume uriașe și a anunțat că un alt Teatru privat este pe cale să se deschidă.

Actorul Gabriel Fătu a făcut publică întreagă poveste într-o postare

“La fel că mine, mulți au jucat acolo și nu au fost plătiți. Cu sute, mii sau zeci de mii de euro, artiștii noștri au fost ademeniți, apoi au fost mințiți, umiliți, înșelați și furați…

Se va deschide în curând un alt Teatru, cu un alt management! Pentru marele public și pentru artiști, bazat pe încredere, respect și dragoste față de oameni. Arta înseamnă frumos.

Nu poți într-o lume artistică să faci atâtea mizerii!!! Încercăm să facem câteva proiecte și în cel mai scurt timp să dăm banii înapoi tuturor celor care nu și-au primit onorariile.

Ați prestat ceva la Lipscani și nu v-ați primit banii? Știți pe cineva în această situație?”, a scris Gabriel Fătu.

Potrivit declarațiilor actorului, acesta ar avea de recuperat aproximativ 80.000 lei, adică aproape 20.000 de euro. El a precizat că în sixtuația sa se află și alte nume mari ale teatrului românesc, precum Magda Catone, Gabriel Fătu, Rodica Popescu Bitanescu și Horațiu Mălăele,care vor fi nevoite să își caute dreptatea în instanță.

Citeşte şi Lovitură de TEATRU! Principesa Margareta, decizie fără precedent la Casa Regală

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top