Connect with us
botez braila

Știri

Scene de necrezut la un botez din România. Preotul nervos a pus mâna pe bebeluș, iar ce a urmat a revoltat pe toată lumea

Scene halucinante s-au petrecut la o biserică din municipiul Brăila. O familie s-a dus să își boteze copilul, dar tratamentul preotului a fost șocant.

Micuțul se agăța de veșmintele părintelui, astfel încât acesta nu putea să-l bage în cristelniță. După câteva încercări nereușite de a băga copilul în apă, preotul s-a enervat teribil și a început să manevreze bebelușul ca pe un banal sac de cartofi.

Puteți vedea imaginile revoltătoare în videoclipul de mai jos!

2 Comments

2 Comments

  1. alin

    2017-11-01T09:38:44+02:00 at 9:38

    Astfel de scene se vor tot intampla cat timp noi ca platitori de taxe si salarii ai popilor ii vedem pe acestia ca niste „divinitati” sau superiori.
    Sunt tot niste oameni, mai bine spus paraziti!!! pana si asistatii sociali mai muncesc cate ceva pentru banii care multi nu ii merita…
    Eu cu riscul de a fi acuzat de violenta nu as fi stat sa privesc la toata scena.
    E si vina parintilor ca nu au actionat!!!

  2. Iulia

    2017-10-31T21:18:36+02:00 at 21:18

    Preot fara minte si suflet! Da CE i-a facut bietul bebelus de a reactionat ASA? Daca eram mama bebelusului cred can ramanea sadicul ala de preot fara vesminte si il bagam cu capul in cristelnita! Luati masuri dragi parinti!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top