Connect with us
Scene dramatice în Galați! Doi morți și mai mulți răniți în urma unui grav accident

Știri

Scene dramatice în Galați! Doi morți și mai mulți răniți în urma unui grav accident

Două persoane au decedat, iar alte trei au fost transportate, în noaptea de luni spre marţi, în stare critică la Spitalul Municipal din Tecuci, după ce o căruţă, un Mercedes Vito şi un BMW au intrat în coliziune între localităţile gălăţene Barcea şi Drăgăneşti.

Din primele cercetări se pare că şoferul BMW-ului ar fi vrut să depăşească atelajul, care nu era semnalizat, l-a acroşat şi s-a ciocnit violent de maşina Mercedes.

Cei doi decedaţi sunt din BMW.

Poliţiştii rutieri au deschis o anchetă pentru a afla împrejurările în care s-a produs evenimentul rutier.

CITEȘTE ȘI Tineri morți pe loc! Imagini incredibile cu momentul accidentului

Noaptea trecută un grav accident rutier a avut loc în municipiul Constanța. Doi tineri și-au pierdut viața pe loc, iar camerele de supraveghere din apropiere au înregistrat teribilul impact.

Imaginile sunt de-a dreptul șocante. Pe înregistrare se vede cum una dintre mașini lovește cu viteză celălalt autoturism. Impactul a fost mortal pentru ambii șoferi.

Echipele de salvare sosite la fața locului nu au mai putut face absolut nimic pentru a îi salva pe cei implicați în accident.

Doi tineri, colegi de muncă și-au pierdut viața noaptea trecută după ce bărbatul, în vârstă de 29 de ani care se afla la volan nu a oprit la semnul stop. Un Audi Q7 a spulberat pur și simplu mașina condusă de tânărul neatent. Colega lui, care se afla pe locul din dreapta, nu a mai avut nici o șansă la viață.

Autoturismul marca Ford a fost izbit de zidul clădirii ISU Dobrogea. Cei doi au fost resuscitați minute în șir, însă totul a fost în zadar.

O cameră de supraveghere de la un restaurant din apropiere a surprins teribilul impact.

CITEȘTE ȘI Schimbare radicală a vremii. Un val de ger polar a pătruns în Europa

Un val de aer rece dinspre Oceanul Arctic a pătruns în Europa și va atinge zona Mediteranei, precum și Balcanii.

Vor avea loc căderi masive de zăpadă în Alpi, dar și în vestul Sloveniei, în Croația, Bosnia, Serbia, Muntenegru și este posibil ca frontul de aer rece să ajungă și în România.

În centrul Europei, temperaturile vor fi cu 5-8 grade Celsius mai scăzute decât media normală pentru această perioadă.

În România sunt temperaturi peste media obișnuită a lunii noiembrie, dar spre finalul săptămânii vremea se răcește.

VREMEA de Crăciun şi Revelion. Anunţul făcut de meteorologi

Directorul Administraţiei Naţionale de Meteorologie, Elena Mateescu, a anunţat cum va fi vremea în perioada următoare, dar și prognoza în această iarnă.

Potrivit specialistului, va fi o iarnă cu viscole și episoade de ger, cu temperaturi ce vor coborî și sub -30 de grade.

”E greu să spunem. Cu zece zile înainte, vom spune dacă vom avea zăpadă. În 2014, pe 24 decembrie aveam peste 20 de grade, pe 25 deja se schimbase vremea, iar pe 29 cod roșu de viscol. Pe măsură ce ne apropiem, în noiembrie vom actualiza informațiile pentru iarnă, când ne apropiem vom putea spune unde vom avea zăpadă”, a spus Elena Mateescu la antena3.ro.
Vremea se răceşte la finalul lunii noiembrie, iar spre finalul lunii vor avea primele ninsori
În decembrie precipitații mai abundente vor fi în centru, est, sud-est și posibile ninsori în nord, centru și la munte. Sunt posibile nopți geroase în nord și în centru.

Vreme rece și ninsori în nord și în centru și în luna ianuarie. Meteorologii vorbesc de două episoade posibile de viscol, perioade cu ger, minime de -20 spre -30 grade.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top