Connect with us
Sebastian Papaiani, INTERNAT DE URGENTA

Știri

Sebastian Papaiani, INTERNAT DE URGENTA

Actorul Sebastian Papaiani a fost internat de urgenta la spital.

Conform primelor informatii aparute, actorului i s-a facut rau in timpul unor filmari. Acesta ar fi suferit un ataca cerebral, anunta cancan.ro.

Cadrele medicale de la Spitalul Universitar depun toate eforturile pentru a-l stabiliza pe marele actor, insa situatia este foarte grava, mai scrie presa centrala.

Sebastian Papaiani s-a nascut pe 25 august 1936 la Pitesti si este unul dintre cei mai iubiti actori din Romania. Acesta a jucat in numeroase filme si seriale de televiziune precum „Pacala” si „Numai iubirea”, ultima productie fiind difuzata acum 11 ani de Acasa TV.

Drama nestiuta a lui Sebastian Papaiani. Cum au murit fratii actorului

Sebastian Papaiani a absolvit Institutul de Teatru si Cinematografie din Bucuresti in anul 1960. Si-a facut debutul in productia de filme cu „Prugatoriul nr. 5”, iar in anul 1963 a jucat in comedia regizorului Geo Saizescu, „Un suras in plina vara”, unde s-a remarcat alaturi de partenera de scena Florina Luican.

Printre piesele de teatru cele mai cunoscute se numara „Asta seara se joaca fara piesa:, de Luigi Priandello, in regia lui Alexa Visarion, „Domnisoara Nastasia”, de Gh. M. Zamfirescu, in regia lui Horea Popescu sau „Livada cu visini” de Cehov, in regia lui Sorin Militaru.

Sebastian Papaiani locuieste impreuna cu sotia sa, Marcela, in localitatea Gruiu, intr-o casa cu gradina si are mai multe animale domestice, fiind un iubitor de patrupede. Si-a cumparat casa dupa ce a vazut proprietatea regretatului actor Stefan Iordache, aflata pe o strada vecina.

Sebastian Papaiani a primit o stea pe Aleea Celebritatilor din Bucuresti pentru intreaga sa activitate. Ileana Stana Ionescu si Sebastian Papaiani sunt doi creatori de viata, permanent tonici, radianti, ce depasesc luminile scenei si ale ecranului in orice imprejurari. Ei au reusit, prin prezenta lor plina de farmec si de caldura, sa transmita energii pozitive, contagioase de viata si bucurie.

Stelele de pe „Walk of Fame” sunt in semn de gratitudine pentru ca ne-au oferit asemenea trairi in toti acesti ani de activitate. Le multumesc pentru daruirea lor si pentru prietenia de care au dat dovada, atunci cand au acceptat ca stelele lor sa straluceasca in acelasi timp.”, declara la acea vreme George Ivascu, directorul Teatrului Metropolis.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top