Connect with us
Secretul fostului Principe Nicolae a fost dezvăluit. Veste NEAȘTEPTATĂ la Casa Regală

Știri

Secretul fostului Principe Nicolae a fost dezvăluit. Veste NEAȘTEPTATĂ la Casa Regală

La doi ani de la excludere din succesiunea la Tron, în august 2017, fostul principe își anunța, printr-un comunicat, logodna cu Alina Maria Binder.

Această decizie ar fi fost lăudată de însuși Regele Mihai, după cum a susținut, într-un interviu, Radu Enache, avocatul fostului principe.

Tot acesta spune că Nicolae nu este doar logodit cu Alina, ci căsătoriți în secret

”Cererea în căsătorie avusese loc în luna iulie, în timpul unei vacanțe pe care cei doi îndrăgostiți au petrecut-o în Cronwall, în Marea Britanie.

Prințul i-a oferit iubitei sale un inel cu safir și diamante, apoi a avut loc și cununia civilă, Alina Binder devenind Medforth-Mills”, a spus avocatul Radu Enache.

Acesta a confirmat, de asemenea, și că fostul principe Nicolae și Alina Binder vor avea nunta în vara anului viitor, așa cum anunțaseră inițial.  ”(…) chiar dacă între timp a survenit decesul Regelui Mihai”. 

x

Presa străină, despre crima de la staţia de metrou Dristor 1! Cu titlul “Oroare la Bucureşti”, cotidianul Corriere della Sera a publicat imaginile teribile surprinse la metrou de camerele video de supraveghere, marţi seară.

“Alina Ciucu, în vârstă de 25 de ani, a fost omorâtă după ce a fost strivită sub şinele garniturii de metrou la staţia Dristor 1, în Bucureşti, marţi seară”, scrie Daily Mail.

“Pasagerii au crezut iniţial că tânăra s-a sinucis, dar după ce au fost cercetate imaginile suprinse de camere, poliţia a constatat că ea a fost împinsă”, titrează publicaţia.

Tabloidul precizează că “autorităţile au transmis imaginile cu suspecta şi o femeie a fost arestată în acea noapte”.

Corriere della Sera citează televiziunile din România

“Autoarea gestului nechibzuit a fost identificată ca Magdalena Şerban, în vârstă de 36 de ani. În prezent este reţinută în închisoare fiind acuzată de crimă şi supusă unui examen psihiatric.

Motivul? Pentru moment este inexplicabil, deoarece Şerban a mai încercat să ucidă o altă fată cu puţine ore înainte, într-o altă staţie de metrou”, potrivit news.ro.

Citește și Accident GRAV în București. Doi polițiști răniți, o maşină de poliţie s-a răsturnat

Un autoturism al Poliţiei Capitalei a fost implicat, vineri, într-un accident rutier. Accidentul s-a produs pe strada Berzei, din Capitală.

Autoturismul Poliţiei Capitalei a pătruns într-o intersecţie, fiind lovit de un autoturism taxi.

În urma incidentului, un agent de poliție a fost rănit uşor, fiind transportat la Spitalul de Urgenţă Floreasca.

Din primele informaţii, taximetristul nu ar fi acordat prioritate autoturismului poliţiştilor, un agent fiind rănit, potrivit reprezentanţilor Poliţiei Rutiere a Capitalei.

În acest caz a fost deschisă o anchetă

Potrivit Brigăzii Poliţiei Rutiere a Capitalei, semnalele luminoase şi sonore ale maşinii de poliţie erau în funcţiune, însă taxiul nu ar fi acordat prioritate.

Poliţia Rutieră a declanşat o anchetă pentru a stabili împrejurările în care s-a produs accidentul.

Citește și O vedetă autohtonă a mers cu metroul în ziua CRIMEI de la stația Dristor 1

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top