Connect with us
Toți polițiștii din Vaslui, pe urma unui bărbat care a încercat să agreseze două fetițe

Știri

Și-a violat fiica și și-a bătut soția! Ce au descoperit polițiștii la fața locului

Un bărbat în vârstă de 40 de ani din judeţul Vaslui a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. Acesta este acuzat că în a treia zi de Paşti a provocat un scandal în familie. Polițiștii care s-au deplasat la faţa locului constatând în urma cercetărilor că acesta şi-ar fi abuzat sexual fiica în vârstă de 17 ani.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Vaslui, pe fondul consumului de alcool, bărbatul a început să-şi lovească soţia, care şi-a luat copiii şi s-a refugiat la locuinţa mamei sale.

Ulterior, bărbatul le-a agresat atât pe femeie cât şi pe mama acesteia şi a fugit după ele în curtea unei vecine, unde ele s-au ascuns. Profitând de prezenţa poliţiştilor care au demarat verificări la faţa locului, fiica bărbatului, în vârstă de 17 ani, a povestit cum tatăl a agresat-o sexual în repetate rânduri.

„Cercetările în acest caz au fost extinse. Bărbatul este cercetat pentru comiterea infracţiunilor de loviri şi alte violenţe, violenţă în familie, viol, violare de domiciliu şi tulburarea liniştii şi ordinii publice, el fiind reţinut pentru 24 de ore şi ulterior arestat preventiv pentru o perioadă de 30 de zile”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui, Silvia Manta.

Potrivit anchetatorilor, bărbatul obişnuia să consume băuturi alcoolice şi era foarte agresiv. El şi-ar fi ameninţat fata că nu o va mai lăsa la şcoală dacă povesteşte despre agresiunile sexuale. Adolescenta va beneficia de consiliere psihologică.

 

ȘTIRE ASEMĂNĂTOARE: Copil de 11 ani, violat cu acceptul mamei. Ce primea femeia de la cei care îi abuzau băiatul

Un copil de 11 ani din județul Arad a fost obligat de mama sa să se prostitueze. Polițiștii și procurorii arădeni au descoperit că băiatul, din localitatea Zădăreni, a fost obligat de cea care i-a dat viață să se culce cu mai mulți bărbați încă din 2016.

Violurile au avut loc pe parcursul a doi ani. Se pare că băiatul ar fi fost violat în mod repetat de aceiași indivizi.

Doi bărbați, precum și mama băiatului au fost reținuți ieri de către polițiștii Secției nr. 1 Poliție Rurală Arad, iar acum cei trei sunt audiați la Parchetul de pe lângă Judecătoria Arad, fiind acuzați de viol în formă continuată, rele tratamente aplicate minorului și corupere sexuală, conform aradon.ro

Citește continuarea AICI.

CITEȘTE ȘI:  Proteste ample în Pakistan, după ce o fetiță a fost violată și arsă de vie
Un bărbat de 71 de ani și-a violat mama bolnavă în vârstă de 91 de ani. Ce spun vecinii acestuia
Bacău: Un bărbat și-a violat bebelușul în vârstă de doar un an

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top