Connect with us
Sibiu. Accident în Apoldu de Jos, deosebit de grav! Cel puțin o persoană a murit

Știri

Sibiu. Accident în Apoldu de Jos, deosebit de grav! Cel puțin o persoană a murit

Un grav accident rutier s-a produs marţi seara pe autostrada A1, la kilometrul 276, în zona Apoldu de Jos din judeţul Sibiu. Potrivit primelor informaţii transmise de ISU Sibiu, trei persoane au fost încarcerate și este posibil să fie decedate.

„Două ambulanţe SMURD, o ambulanţă SAJ, descarcerarea, o autospecială cu apă şi spumă intervin la un accident rutier produs pe A1, la kilometrul 276. Conform primelor informaţii transmise, sunt trei persoane încarcerate, posibil decedate”, informează ISU Sibiu.

Accidentul s-a produs pe sensul de mers spre Sibiu al autostrăzii. Potrivit polițiștilor, cauza probabilă a accidentului a fost neatenția.

„Șoferul unei autoutilitare a intrat în coliziune cu o altă autoutilitară oprită pe banda de urgență“, relatează reprezentanții Inspectoratului de Poliție al Județului Sibiu.

Citește și: Galați. Accident pe DE 87. Un pieton a fost accidentat mortal de un bărbat din Republica Moldova

Potrivit lor, o persoană din mașina care a produs accidentul a decedat, iar alți răniți primesc îngrijiri la fața locului.

Decesul unei persoane este confirmat și de către reprezentanții ISU Sibiu, care au solicitat intervenția unui elicopter SMURD. Potrivit sursei citate, în total sunt șase victime. Toate victimele sunt bărbați, adulți. Trei dintre victime sunt conștiente, cu policontuzii.

Poliția informează că circulația se desfășoară cu restricții, pe banda a doua a sensului de mers, potrivit turnulsfatului.ro.

Tot astăzi s-a produs un accident și pe Autostrada Soarelui pe 12 iunie. Un camion s-a răsturnat, iar traficul a fost imediat restricționat în zonă.

Citește și: Accident cu patru victime la Râmnicu Sărat! Ce s-a întâmplat

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe Autostrada A2 Bucureşti – Constanţa, la kilometrul 19, pe sensul de mers către Constanţa, în localitatea Cernica, judeţul Ilfov, şoferul unui autocamion a pierdut controlul volanului, a intrat în balans şi s-a răsturnat peste parapetul median.

Se circulă doar pe benzile de urgență

Traficul rutier este oprit pe ambele sensuri de mers şi se circulă în prezent doar pe benzile de urgenţă, valorile de trafic fiind în creştere.

Nu au rezultat victime în urma evenimentului.

Foto: ISU Sibiu

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top