Connect with us
Sibiu: Accident în Boița. Planul roșu de intervenție a fost activat

Știri

Sibiu: Accident în Boița. Planul roșu de intervenție a fost activat

Planul roşu de intervenţie a fost activat, miercuri, în urma unui accident rutier produs pe DN 7, în localitatea sibiană Boiţa, traficul rutier fiind complet blocat.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sibiu, un şofer în vârstă de 39 de ani din judeţul Argeş, în timp ce conducea spre Râmnicu Vâlcea, a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune cu două autoturisme care circulau regulamentar spre Sibiu. Primul autoturism a fost lovit lateral, iar al doilea frontal, fiind proiectat în afara părţii carosabile.

Conform aceleiaşi surse, primele informaţii indică faptul că trei persoane au fost rănite în accident. În urma evenimentului rutier, şoseaua a fost complet blocată, traficul fiind deviat pe străzile laterale.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Sibiu a anunţat că la faţa locului au intervenit două autospeciale cu unelte pentru descarcerare, o ambulanţă pentru terapie intensivă mobilă, o ambulanţă pentru transport victime multiple şi un echipaj SMURD.

Accident în Hunedoara. O femeie a murit

O femeie de 70 de ani şi-a pierdut viaţa, miercuri dimineaţa, într-un accident de circulaţie produs pe DN 7, în zona localităţii Mintia, din primele informaţii victima fiind lovită de două autoturisme în timp ce încerca să traverseze şoseaua printr-un loc interzis.

„Se pare că a fost lovită de două autoturisme, după ce a încercat să traverseze strada neregulamentar”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara, Bogdan Niţu.

În zona accidentului traficul a fost blocat pe sensul Deva – Ilia şi deviat prin comuna Brănişca.

Citește și: Accident în Brăila. Un cunoscut primar a murit pe loc, împreună cu fostul viceprimar!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top