Connect with us
Sibiu: Grevă de avertisment la aeroport. Lista zborurilor afectate de protestul angajaților

Știri

Sibiu: Grevă de avertisment la aeroport. Lista zborurilor afectate de protestul angajaților

Greva de avertisment de pe Aeroportul Internațional Sibiu perturba traficul aeria, miercuri, 18 aprilie 2018. 6 zboruri ar putea fi afectate de greva de pe Aeroportul Sibiu, scrie AIR24.ro.

Grevă pe Aeroportul Sibiu: Angajații nemulțumiți de salarii

Zilele trecute a apărut în mass media comunicatul de presă transmis de Sindicatul Liber Independent al Aeroportului Sibiu. Regia autonomă Aeroportul Internațional Sibiu a fost notificată pe 13 Aprilie 2018 asupra deciziei sindicatului de declanșare a unei greve de avertisment.

Greva de avertisment va avea loc la Aeroportul Internațional Sibiu, în data de 18 Aprilie 2018 în intervalul orar 11.30 – 13.30.

„Regia va depune toate eforturile necesare pentru a asigura desfășurarea activității aeroportuare în condiții de siguranță pe perioada desfășurării grevei de avertisment, cu un impact minimal.”, se arată în răspunsul emis de AIS.

Angajații care nu vor participa la grevă își vor continua activitatea.

Iar angajații aflați în grevă nu vor face nicio acțiune de natură să împiedice continuarea activității de către cei care nu participă la grevă. Informațiile au fost anunțate printr-un comunicat de presă al Sindicatul Liber Independent al Aeroportului Sibiu.

„Pe această cale, dorim să vă informăm că regia va depune toate eforturile necesare pentru a asigura desfășurarea activității aeroportuare în condiții de siguranță pe perioada desfășurării grevei de avertisment, cu un impact minimal.” Au adăugat reprezentanții Sindicatului.

Viceliderul sindical Claudiu Solomon spune că din sindicat fac parte 125 din totalul de 160 de oameni care fac parte din personalul aeroportului.

„Greva va fi cu încetarea lucrului. Legat de zboruri anulate sau alte probleme de acest gen, nu am cunoștințe, deoarece nu e în sarcina noastră, este în atribuția conducerii autonome să vă dea aceste amănunte.”, susține Claudiu Solomon. Protestul se referă la aspecte din contractul colectiv de muncă ce urmează să se semneze în angajator și angajați.

Programul de zbor afectat de greva de pe Aeroportul din Sibiu

Între orele 11.30 și 13.30 , se vor afla în derulare mai multe zboruri:

  • Munchen – Sibiu și Sibiu – Munchen,
  • Stuttgart – Sibiu,
  • Dortmund – Sibiu,
  • Sibiu – Nurnberg
  • Viena – Sibiu.

Informații în timp real despre greva de pe Aeroportul din Sibiu găsiți pe site-ul AIR24, dar și pe site-ul Aeroportului Internațional Sibiu.

Adi Ioan este editor senior la Huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top