Connect with us

Știri

Simbolul rock’n’roll-ului a murit. Fanii sunt înmărmuriţi de durere

Familia şi prietenii sunt îngenuncheaţi de durere. Atunci când s-a stins din viață artistul avea 74 de ani. Înainte de a muri artistul a anunțat că s-a tratat de cancer în luna martie, însă boala necruțătoare l-a învins.

“Există o bucată de Johnny Hallyday în fiecare dintre noi”, se arată în declarația președintelui Emmanuel Macron. “Publicul astăzi este în lacrimi, iar întreaga țară plânge.”

Cariera lui Hallyday s-a întins pe mai mult de o jumătate de secol, umplând stadioane. Apreciat de milioane de oameni, aceștia îl considerau un „Elvis al Franței”.

“Atitudinea rock-n-roll-ului pe care a adus-o din SUA l-a făcut un idol pentru tinerii anilor ’60. Când s-au terminat zilele bune ale rock ‘n’ roll-ului, publicul ar fi putut să-l abandoneze, dar el a început o nouă viață”, scrie președintele Macron.

Cântăreața Celine Dion și-a exprimat condoleanțele pe Twitter.

“Sunt foarte tristă să aflu vestea că Johnny Hallyday a murit. A fost un gigant..un adevărat simbol! Gândurile mele se îndreaptă către familia sa, către cei dragi și către milioanele de fani care l-au adorat timp de mai multe decenii. Pierderea este dureroasă, dar nu va fi niciodată uitat”, a scris artista.

Citeşte şi ALERTĂ meteo: Mai multe judeţe vor fi lovite de viscol

Administrația Națională de Meteorologie a emis, miercuri, două atenționări nowcasting de viscol valabile în orele următoare în zona de munte a județelor Buzău, Prahova, Argeș, Dâmbovița și Suceava.

Până la ora 14:00, în Buzău, Prahova, Argeș și Dâmbovița, la altitudini de peste 1.700 m, se vor semnala intensificări ale vântului care la rafală vor atinge și depăși 90-100 km/h, viscolind ninsoarea sau spulberând ninsoarea și diminuând vizibilitatea, anunță Agerpres.

Citește și: Prognoză de ultimă oră a meteorologilor: Ce temperaturi și ce fenomene vom avea în aceste zile

Până la ora 13:00, în zona de munte a județului Suceava, se vor semnala ninsori însoțite de vânt, cu viteze la rafală de peste 90…100 km/h, spulberând și viscolind zăpada, care vor determina scăderea vizibilității sub 100 m.

Avertizările de fenomene periculoase imediate se emit pentru o perioadă de maxim 6 ore.

Citeşte şi Mesaje de Sfântul Nicolae. Urări, sms-uri și felicitări de Moș Nicolae
Mesaje de Sfântul Nicolae. Cele mai frumoase urări, sms-uri și felicitări cu ocazia zilei de Moș Nicolae.

Ziua de 6 octombrie este prilej de dublă sărbătoare. Pe deoparte, este ziua onomastică a celor ce poartă numele Sfântului Ierarh Nicolae, pe de altă parte este ziua Moșului Nicolae, care deschide practic sezonul Sărbătorilor de iarnă.

Se estimează că pdeste 510.000 de bărbați și 280.000 de femei poartă numele Sfântului Nicolae. În această zi le spui “la mulți ani” celor care poartă nume derivate de la Nicolae sau Nicuale. La românce, cele mai întâlnite sunt: Nicoleta, Niculina, Niculița, Nicole, Nikki sau Nicolina.

La bărbații români, cele mai des întâlnite sunt Nicolae, Nicolas, Niculai, Neculai, Nicuşor, Niculae sau Nicu.

Mesaje de Sfântul Nicolae. Urări de “la mulți ani” pentru cei dragi
Iți urez La mulți ani si fie ca Sfântul Nicolae sa-si coboare ochii asupra ta si sa iți dăruiască fericirea dorita si liniștea interioara.

La mulți ani si voioșie, Domnul alături de tine sa fie, Bucurii sa-ti dăruiască Nimic sa nu-ti lipsească!

Ne gândim cu toții la tine si pentru ca astăzi este o zi speciala iți uram un sincer La Mulți Ani!

Sper ca ziua numelui tău sa iți aducă multe motive de a sărbători. La mulți ani, tata!

De ziua numelui tău cele mai frumoase dorințe sa devina realitate. La mulți ani, mama!

Sa ai parte de sănătate, multe realizări si sa te bucuri de aceasta zi frumoasa mereu! La mulți ani, de ziua numelui, iubita mea!

Fie ca sfinții ce te protejează sa-ti aducă mult noroc, fericire si împliniri. Sa ai o zi minunata!

Ziua numelui sa-ti fie plina de realizări si sa te bucuri mereu de orice lucru frumos din viată ta! La mulți ani, dragi bunici!

Cu ocazia sărbătoririi numelui primiți un călduros La Mulți Ani multa sănătate, realizări si tot ce va doriți alături de cei dragi.

“Un trandafir, o floare şi-o rază de soare să-ţi lumineze inima în această zi deosebită. LA MULŢI ANI, iubitule!”

“Cu ocazia sărbătoririi numelui, primiţi un călduros LA MULŢI ANI, multă sănătate, multe realizări şi tot ce vă doriţi lângă cei dragi.”

Mesaje de Sfântul Nicolae. Urări și SMS-uri de Moș Nicolae

„Dacă esti supărat, Moş Nicolae nu-ţi va aduce nimic. Asa ca e bine sa ai sufletul tău bun, aşa cum îl ştiu eu. Trăieşte câteva momente de fericire şi mulţumire. Apoi uită-te în ghetuţe: ai un gând bun de la mine! Te pup!”

„Moş Nicolae a venit la mine cu dragoste şi speranţă. Eu nu sufăr dacă nu vine încărcat cu daruri pentru cizmuliţele mele. Sunt norocoasă doar să ştiu că el există şi că îmi face familia fericita. Asa ca l-am trimis aseară pe Moş la ţine, să-ţi sufle în ureche fericirea. ..”

„Printre fulgi de nea imaginari m-am strecurat aseară la tine în căsuţă, să-ţi laş un cadou simbolic acolo în ghetuţă, dar te-am văzut dormind, asa ca ţi-am lăsat un pupic dulce pe obraz”.

Citește și: Ce sa nu faci de Sfantul Nicolae
„De Moş Nicolae este momentul în care tot ceea ce ne dorim se indeplineste! Asa ca dacă eşti sănătos, fericit, înconjurat de cei dragi, inseamna ca Moşul a venit deja”.

„Cremă de pantofi, perie de lustruit, ghete noi. Păcat că nu ai fost cuminte! Va trebui sa te multumesti cu mine!”

Mesaje de Sfântul Nicolae. Felicitări de Moș Nicolae
„Surpriză! Anul acesta Moş Nicolae nu ţi-a adus nimic… material. Doar pe mine, un suflet rătăcit şi singur. Astept doar un semn pentru a arăta ce am mai bun şi cald în suflet”.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top