Connect with us
Șoc pentru Cătălin Botezatu. Constantin Toma s-a sinucis!

Știri

Șoc pentru Cătălin Botezatu. Constantin Toma s-a sinucis!

Fostul model al lui Cătălin Botezatu, Constantin Toma, s-a sinucis la vârsta de 24 de ani. Tânărul, care locuia singur în apropiere de Ploieşti, traversa o perioadă dificilă.

Potrivit apropiaţilor, tânărul suferea de o depresie severă. El locuia singur, după ce tatăl i-a murit în urmă cu doi ani, mama şi surorile fiind în Zambia. De asemenea, Constantin ar fi avut dificultăţi financiare.

Conform presei locale, tânărul a fost găsit spânzurat în locuința sa.

Deși s-a vehiculat și varianta conform căreia el ar fi recurs la acest gest din cauza unor neînțelegeri cu iubita sa, apropiații neagă această cauză.

Contactat de reporterii de la cancan.ro, Cătălin Botezatu a făcut declarații despre gestul tragic al fostului său model.

”Am rămas mut când am aflat tragica veste. Sunt șocat de gestul lui. Eu am colaborat cu el doar de două ori și l-am văzut un om plin de viață.

Nu pot să înțeleg ce s-a întâmplat cu el. Cum să recurgi la un asemenea gest doar din cauza unei altercații?  E o prostie să te sinucizi din cauza unei femei.

Nu merită să îți iei viața pentru nimeni. Viața este cel mai prețios dar pe care îl avem de la Dumnezeu. Nu înțeleg cum la 24 de ani poți să faci un asemenea lucru.  Sincere condoleanțe familiei și Dumnezeul să-l ierte”, a declarat Cătălin Botezatu pentru sursa citată.

Prietenii lui Constantin Toma, îndurerați de moartea acestuia

Zeci de mesaje triste au apărut pe contul său de Facebook, iar ideea că el nu mai există e refuzată complet de toți prietenii și foștii colegi alături de care a defilat de multe ori pe podiumuri.

“Dumnezeu să te ierte! Te-am cunoscut când aveai 7 ani, ne-am revăzut peste ani și râdeam de amintiri, mi-e greu să înțeleg de ce nu mai ești! Rămas bun , prieten drag! ???”,

“Dumnezeu să te odihnească în pace suflet drag! Prea repede te-ai stins, ai fost și ești un înger! Multe lacrimi pentru tine, nu o să fi uitat niciodată! Dor și durere!”,

“Încă mi se pare ireal…?Dumnezeu să te odihnească în pace, nu te vom uita niciodată!!” sunt trei dintre mesajele cutremurătoare apărute pe pagina oficială de Facebook a lui Constantin Toma.

Citește și: A murit doctorul Marin Burlea, unul dintre cei mai cunoscuți medici din țară

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top