Connect with us
SOCANT: Mesajul lui Ekeng de pe Whatsapp inainte sa moara

Știri

SOCANT: Mesajul lui Patrick Ekeng de pe Whatsapp inainte sa moara

Fotbalistul dinamovist Patrick Ekeng, care si-a gasit sfarsitul aseara in timpul unei partide de fotbal, a lasat un mesaj uluitor cu cateva ore inainte sa faca infarct.

„Multumesc, Doamne, pentru inca un an, da-mi sanatate, tu cunosti dorintele inimii mele. Glorie lui Iisus”, avea afisat Ekeng la statusul de la Whatsapp. Colegii lui de echipa sunt si acum in stare de soc dupa moartea subita a camerunezului.

Ionel Danciulescu, oficialul echipei, sustine ca este vorba despre un blestem: ”Din pacate, suntem blestemati. Imi gasesc cu greu cuvintele, nu cred nici in acest moment ca s-a intamplat. E un cosmar pentru mine si pentru intreaga echipa, pentru intreaga suflare dinamovista’, scrie sport.ro.

Reactii dupa moartea lui Ekeng. FRF a amanat finala Cupei Romaniei si meciurile din acest weekend

Fotbalisti care au murit pe teren VIDEO

Sotia fotbalistului ajunge astazi in Romania pentru a-l conduce pe Ekeng pe ultimul drum. Trupul camerunezului se afla in acest moment la IML pentru investigatii si stabilirea cauzei oficiale a decesului. Ekeng s-a stins din viata chiar de ziua celui mai bun prieten al sau, Essombe, cu care a vorbit inainte de tragedie si totul parea in regula.

Sotia camerunezului plecase in Franta unde astepta sa ajunga miercuri, dupa finala Cupei. Ekeng avea si o fetita de un an si jumatate. Printre cei care deplang moartea fotbalistului se numara si celebrul Samuel Eto’o: „Sunt complet prabusit si descurajat. E de neinteles”.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top