Connect with us
Băieţel de 5 ani din Braşov, bătut de educatoare şi încuiat în debaraua grădiniţei, cu lumina stinsă (Video)

Știri

Băieţel de 5 ani din Braşov, bătut de educatoare şi încuiat în debaraua grădiniţei, cu lumina stinsă

Scene incredibile petrecute într-o grădiniţă din Braşov, povestite de mama unui băieţel de 5 ani. Femeia spune că fiul ei a fost bătut şi încuiat de educatoare în debaraua clasei, pentru că nu a vrut să doarmă.

Totul s-ar fi întâmplat la jumătatea lunii ianuarie 2019, în Grădinița de stat numărul 23 din Brașov. Mama băieţelului a povestit pentru Brașov TV că fiul ei a avut parte de un tratament abuziv din partea educatoarei.

Pentru că nu a vrut să doarmă, femeia l-a lovit pe copil şi l-a încuiat în debaraua clasei, cu lumina stinsă. Iar colegii băieţelului au asistat la întreaga scenă.

„A fost luat din pătuţ, trântit pe scăunel, plesnit peste cap, a dat cu capul de masă, după care a început să plângă. A fost băgat în debara, încuiat, cu lumina stinsă. Doamna s-a apropiat de uşă urlând că aşa o să i se întâmple de fiecare dată când nu va dormi.

După care, după câteva minute a fost scos, băiatul plângea. Iar unul dintre colegi spunându-i un lucru, copilul a început să râdă. Iar doamna văzând că copilul râde, a spus că nu s-a speriat suficient şi l-a băgat din nou în debara, tot cu lumina stinsă şi încuiat”, a declarat mama copilului, potrivit Braşov TV.

Educatoarea este cercetată disciplinar

Directoarea Grădiniţei 23 din Braşov a confirmat, într-o filmare cu camera ascunsă publicată de Braşov TV, că băieţelul a fost închis în debata, cu lumina închisă.

„S-au făcut toate procedurile, a fost cercetată disciplinar, a fost sancţionată cu avertisment scris, este monitorizată… (…) Eu sunt si psiholog şi am mers acolo în casă şi am făcut câteva jocuri cu copilaşii, ca să identific în mod real ce s-a întâmplat. Într-adevăr copilul a fost dus în debara, exact cum a recunoscut şi doamna, a tras uşa… Asta cu lumina stinsă nu şi-au dat seama copiii dacă s-a întâmplat”, a spus directoarea în înregistrarea publicată de Braşov TV.

În timp ce educatoarea este în continuare la catedră, în urmă cu câteva zile copilul de 5 ani a fost transferat la o altă grădiniță.

Emanuel Laurențiu - redactor. Colegul nostru redactează știri în domeniile știri interne, știri externe.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top