Connect with us
Sorin Ovidiu Vîntu

Știri

Sorin Ovidiu Vintu, POSTARE-SOC pe Facebook. Politicienii si jurnalistii sunt vizati

Sorin Ovidiu Vintu recunoaste spaga de un milion de euro data PNL-ului in anul 2007 pentru impunerea lui Liviu Mihaiu ca guvernator al Deltei Dunarii.

Omul de afaceri a postat pe Facebook un mesaj socant in care anunta ca va pune punct o serie de persoane pe care le-a platit mai mult sau mai putin legal cand era pe cai mari la Realitatea TV.

„Imi cer iertare!

Imi cer scuze ca, In ciuda extraselor de cont si a viramentelor prezentate In denuntul facut de familia Ion si Ionut Eftime Impotriva mea si a lui Bogdan Olteanu, nu am avut barbatia sa neg evidentele si am admis ca firmele si conturile Imi apartin.

Imi cer scuze ca, In ciuda declaratiilor a patru martori conform carora Bogdan Olteanu m-a vizitat In Delta, nu am avut barbatia sa neg In fata procurorilor acest lucru.

Ioana Maria Vlas, dezvaluiri BOMBA despre Sorin Ovidiu Vintu!

Sorin Ovidiu Vintu se intoarce in puscarie pentru 6 ani

Imi cer scuze, de asemenea, pentru numarul urias de jurnalisti, moderatori si comentatori pe care i-am salarizat cu mult peste valoarea lor profesionala sau umana, creându-le o imagine falsa vizavi de propriile persoane, astfel Incât razbunarea lor, perfect legitima, a capatat aspectul unei exorcizari In masa a unui corp cu sute de capete cuprins de convulsii epileptice si cu bale la guri; evident ca nu ma refer la toti.

Ultimii de la care Imi cer scuze sunt politicienii, pe care nu am avut barbatia sa-i devoalez, lasându-i sa se etaleze pe micile ecrane precum cavalerul Bayard cel „sans peur et sans reproche”, devenind astfel niste false calauze pentru o masa uriasa, Indobitocita si dornica de sânge.

sorin-ovidiu-vintu-1

Acest text nu este nici de justificare, nici de renuntare, este doar punerea la punct a celor ce si-au permis, fara sa ma cunoasca sau fara sa cunoasca ce s-a Intâmplat cu adevarat, sa emita judecati de valoare asupra mea”, a scris Vintu pe pagina personala de Facebook din spatele gratiilor.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top