Connect with us
Sotii Bodnariu sunt anchetati penal pentru violenta asupra copiilor

Știri

Sotii Bodnariu, anchetati penal pentru violenta asupra copiilor

Sotii Bodnariu sunt anchetati penal pentru violenta asupra copiilor. Procuratura din Norvegia, care realizeaza o ancheta separata de Protectia Copilului (Barnevernet), a stabilit ca cei doi soti Bodnariu, Marius si Ruth Bodnariu, sa fie pusi sub urmarire penala pentru violenta in cresterea celor cinci copii ai lor.

Citeste si: Gest emotionant al unei fetite pentru un om al strazii. Mama copilei a ramas uimita

Citeste si: Cutremurator! Acest „batran” este, de fapt, un copil de 4 ani! De ce arata asa

Informatia a fost confirmata, pentru presa din Norvegia, de cei doi avocati ai familiei. ” Sunt aduse acuzatii impotriva clientei mele pentru violente in educatia copiilor”, a declarat avocata mamei, potrivit Adevarul.

Ingrid Breistein, avocata lui Ruth Bodnariu, a declarat ca mama copiilor a recunoscut partial acuzatiile. „Cleinta mea a recunoscut ca i-a mai lovit usor, cu palma, pe copii, inca de la prima interogare a politiei.”

Ragnhild Torgersen, avocatul lui Marius Bodnariu, a confirmat ca si tatal copiilor a fost pus sub urmarire penala, insa nu a dorit sa spuna care sunt faptele de care este acuzat.

Autoritatile norvegiene au preluat cei cinci copii ai familiei Bodnariu in noiembrie anul trecut. Doua dintre fetele familiei Bodnariu s-ar fi plans ca sunt lovite de parinti.

Cazul a starnit o controversa aprinsa cu privire la actiunile serviciilor norvegiene de protectie a copilului, Barnevernet. Oamenii au manifestat in intreaga lume in semn de solidaritate cu familia de romani. Campania de protest a fost foarte bine sustinuta, in special in Romania, tara de origine a lui Marius Bodnariu, dar si de parohiile penticostale din intreaga lume. De altfel, unii manifestanti considera ca cei doi parinti, penticostali, sunt victime ale discriminarii pe motive religioase si nationale.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top