Connect with us
Sursa foto: brightside.me

Vedete

5 fotografii incredibile cu vedete de aceeasi varsta, dar care arata diferit

Timpul trece diferit peste fiecare din noi, indiferent daca suntem vedete sau oameni obisnuiti. Dar cat de mari pot sa fie diferentele?

Se spune ca de trecerea timpului nu scapa nimeni. Dar daca ne uitam la cateva fotografii cu vedete si le comparam, pentru unii parca a existat un elixir al tineretii. Pare greu de crezut, dar vedetele din pozele de mai jos sunt de acceasi varsta, cu toate ca in multe cazuri am putea spune ca este o alaturare gen tata-fiu.

1. Eminem si Dwayne Johnson – 43 de ani

Amandoi au 43 de ani. Eminem este rapper, artist, cantautor si actor american, cunoscut si ca primul rapper alb care si-a facut loc pe scena baietilor rai. Dwayne Johnson este actor american si fost wrestler profesionist. Cu toate acestea diferenta dintre cei doi este una destul de considerabila.

Sursa foto: brightside.me

Sursa foto: brightside.me

CITESTE SI: FOTO: TOP 5 TRANSFORMARI ALE MARILOR ACTORI CARE TE VOR LASA FARA CUVINTE

2. John Cho si Jean Dujardin – 43 de ani

John Cho a atras atentia pentru prima data in anul 1999, cand a jucat in comedia de succes ,,American Pie”. Jean Dujarin, actor de origine franceza, a jucat rolul principal in filmul ,,Artistul”, pentru care a primit mai multe premii, cel mai important fiind Premiul Oscar pentru cel mai bun actor. Care dintre cei doi vi se pare mai tanar?

Sursa foto: brightside.me

Sursa foto: brightside.me

3. Patrick Stewart si John Hurt – 74 de ani

Patrick Stewart a ajuns foarte cunoscut pentru interpretarea Capitanului Jean-Luc Picard din celebra serie ,,Star Trek”. John Hurt ste un actor englez cunoscut pentru roluri ca Joseph Merrick in ,,The Elephant Man”. Cu toate acestea, diferenta deintre cei doi este de la cer la pamant.

Sursa foto: brightside.me

Sursa foto: brightside.me

4. Tobey Maguire si Kristian Nairn – 39 de ani

Pe Tobey Maguire il cunoastem din celebra serie ,,Omul Paianjen”. Kristian Nairn este personajul Hodor din serialul momentului ,,Game of thrones”. Nu stim daca Tobey a ales sa ,,se catere” pe cladiri si in viata personala pentru a-si intretine aspectul fizic, dar cu siguranta diferenta dintre cei doi este una destul de mare.

Sursa foto: brightside.me

Sursa foto: brightside.me

5. Edward Norton si Gerard Butler – 46 de ani

Edward Norton a jucat in aclamatul ,,Fight Club” si in ultimul film de oscar din 2014, ,,Birdman”. Gerard Butler este cunoscut in special datorita interpretarii rolului Regelui Leonidas in filmul ,,300 – Eroii de la Termopile”.

Sursa foto: brightside.me

Sursa foto: brightside.me

Sursa foto: brightside.me

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top