Connect with us
Actrița indiană Saberna Saboo s-a sinucis la vârsta de 29 de ani. Polițiștii au descoperit o scrisoare de adio în apartamentul său.

Vedete

Actrița Saberna Saboo s-a sinucis la vârsta de 29 de ani

Actrița Saberna Saboo, considerată una dintre marile speranțe ale cinematografiei indiene, s-a sinucis la vârsta de 29 de ani. Trupul neînsuflețit al vedetei de la Bollywood a fost găsit de polițiști în apartamentul ei din Chennai.

Vecinii au alertat autoritățile după ce au început să simtă un miros ciudat din apartamentul actriței. Ei au găsit-o pe Saberna Saboo într-o baltă de sânge, întinsă pe podea, cu încheietura mânii tăiate.

Citește și: Doliu în familia ”Mireasă pentru fiul meu”: Trebuie să se întâmple o tragedie ca să fie familia unită”

Oamenii legii sunt convinși că este vorba despre o sinucidere, mai ales că au găsit și o scrisoare de adio. Saberna s-a declarat nemulțumită în dese rânduri de modul în care sunt tratate actrițele la Bollywood, acestea fiind plătite mai puțin ca actorii, care au și o carieră mai lungă comparativ cu ele.

Prietenii actriței o descriu pe actriță ca fiind îndrăzneață, dar foarte sensibilă. Polițiștii nu au oferit până acum informații cu privire la scrisoarea de adio lăsată de aceasta, relatează presa indiană.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top