Connect with us

Vedete

Adrian Alexandrov s-a întors în țară

Iubitul Elenei Udrea, afaceristul Adrian Alexandrov s-a întors în România, iar fotoreporterii au deja primele imagini cu acesta.

Paparazzii de la Spy News l-au surprins pe Adrian Alexandrov în mall la scurt timp după ce s-a întors din Costa Rica, acolo unde este întemnițată iubita lui cu care are un copil.

Alexandrov se visează vătaful românilor

„Momentan ne focusăm pe naşterea fetiţei urmând să vedem unde vom face botezul şi sperăm ca vara viitoare, când să fie şi Elena în formă, să plănuim nunta.

Sper să se întâmple acestea în România. Naşterea, sincer, nu cred că se va întâmpla în România.

Sunt şanse mari să nască fetiţa în Costa Rica. Va avea dublă cetăţenie, costaricană şi română. Eu voi primi dublă cetăţenie şi Elena la fel’, a spus iubitul Elenei Udrea, la Antena 1.

Alexandrov a dezvăluit și ce nume va purta fiica sa și a Elenei Udrea.

„Este adevărat că iubita mea a recurs la inseminare in vitro, dar nu ar fi ceva aparte, pentru că noi când am fost în Grecia, doctorul la care am făcut vizitele medicale, ne-a spus că există și cupluri mai tinere care apelează la acest lucru din cauza factorilor externi.

Cred că mă prinde mult rolul de tată, de haine se va ocupa Elena, de educație eu. Relația dintre tată-fetiță este mai specială decât tată-fiu, așa mi-a spus toată lumea.

Voi fi destul de relaxat. Eva Maria ne-a părut că sună bine, plus că numele meu de familie este un nume greu. Am fost la vizita medicală cu ea, e un sentiment unic, într-o dimineață chiar am adormit cu mâna pe burtică și am simțit un șut de-ai fetiței.

Eva este activă până în clipa în care știe că trebuie să meargă la medic”, a susținut Adrian Alexandrov, în cadrul emisiunii Acces Direct.

Daniel Șuta, editor senior

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top