Connect with us
Alex Bitman fiul artistului Dan Bittman , in ochii procurorilor de la ”Crimă Organizată”

Vedete

Alex Bittman, fiul lui Dan Bittman, în ochii procurorilor de la Crimă Organizată pentru trafic de droguri

Fiul lui Dan Bittman a fost cerectat zilele acestea de procurorii DIICOT într-un dosar cu privire la traficul de droguri, în care se presupune că acesta ar fi fost implicat.

Conform unor surse judiciare , tânărul Alex Bittman a fost implicat, alături de alte persoane din anturajul lui, într-un caz  de, trafic de droguri. Vrând- nevrând acesta a fost nevoit sa ofere declarații în fața anchetatorilor

După ore de audieri, anchetatorii au luat decizia de a nu-l pune sub acuzare pe fiul lui Dan Bittman pentru ca a fost găsită o cantitate asupra acestuia care era destinată consumului propiu și nu era pentru comercializare .

Alex Bittman opusul tatălui său

Orientarea muzicală pe care Alex o urmează este cu totul opusă față de cea a tatălui său. În timp ce Dan Bitman este cunoscut ca un interpret de muzica destinată femeilor si îndrăgostiților, încându-ne mereu cu piese care rămân în sufletele românilor , Alex Bittman optează pentru genul opus de muzică în care vresurile lui sunt dedicate bărbaților ”baieți de oraș”, având un limbaj vulgar în versurile pieselor sale.

Deși acest gen fiind este mai puțin apreciat, Dan Bittman îl suține în proiectele sale ajutându-l si punându-i la dispoziție tot ce acesta are nevoie pentru a avea succes, mama lui fiind nelipsită de la concertele susținute de fiul lor .

Se pare că genul TRAP, ultimul gen în vogă în lumea tinerilor l-a atras și pe acesta prin  modul liber de exprimare, având un public țintă, acesta având deja colaborări cu diverși artiști și case de discuri.

 

Emanuel Laurențiu - redactor. Colegul nostru redactează știri în domeniile știri interne, știri externe.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top