Connect with us
Scrisoarea lui Alexandru Arșinel către Stela Popescu: „Eu te plâng, poporul de plânge, Stela mea!”

Vedete

Alexandru Arșinel a scris o scrisoare în memoria Stelei Popescu!

Scrisoarea lui Alexandru Arșinel către Stela Popescu: „Eu te plâng, poporul de plânge, Stela mea!”

Alexandru Arșinel, partenerul de scenă al Stelei Popescu, nu își revine din șoc. Moartea actriței l-a lăsat fară cuvinte. Cu lacrimi amare, Arșinel îi cere Stelei: „Să faci o nebunie, să ne vedem!”.

“Mi-e tare urât fără tine. Îmi lipseşti şi ne lipseşti la toţi foarte mult. Nu poţi să faci ceva să încerci o nebunie să ne vedem înapoi pe scenă? Să strigi “Hai mai repede!”.

Discursul lui Alexandru Arșinel la înmormântarea Stelei Popescu.

O mai şicanam câteodată, prieteneşte. Nu se supăra niciodată. Se uita la mine”, a spus Alexandru Arşinel cu lacrimi în ochi”, în platoul “Agenţia VIP”.

Alexandru Arșinel și-a pierdut jumătatea de pe scenă. E greu să vorbești separat despre ei, acum, când Stela Popescu a plecat definitiv de pe scena vieții. Printre lacrimi, marele actor a găsit puterea să vorbească despre prietena, partenera de scenă și colega sa.

„Sunt așa cum este aproape tot românul care a iubit-o pe Stela Popescu. S-a vorbit despre ceea ce a însemnat și ce va însemna. Nu ne întrebăm, însă, ce se va întâmpla de acum încolo fără ea. Avem mari probleme de suflet, mari probleme de repertoriu…mari probleme că nu mai e Stela.

Ea reprezenta și încă reprezintă unii din stâlpii de bază ai acestui gen, ai acestui teatru. În istoria teatrului de Revistă, în vârful grupului de artiști care au inventat acest gen, care sprijiniți de ea și de soțul ei și de ceea ce au realizat, acest teatru există.

Suntem foarte afectați, suntem supărați, sunt supărat pe ea că nu mi-a spus că vrea să plece. Probabil o să mă întâlnesc, nu peste mult timp, și o s-i atrag atenția că n-ar fi trebuit să facă lucrul acesta. Ar fi trebuit să rămână să ne conducă pașii mai departe.

O întrebam ce faci, cum ești..simțeam câteodată că minte, mințea cu seninătate diabolică și simțeam că nu se simte bine, niciodată nu s-a plâns.

Mai degrabă eu… am vărsat o lacrimă sau am spus că mă doare și am trecut prin niște încercări. Ea niciodată…spunea: gata, mă, termino, hai să intrăm în scenă să-i facem pe oamenii ăștia să se bucure că au venit pentru noi!”

Sunt Adrian Vrauko si de 14 ani lucrez în presa online. Am început ca redactor la Realitatea TV, am continuat mai apoi la Pro TV, Kanal D. Iar din 2014 am infiintat Revista Teo Trandafir, continuand cu HUFF.ro si multe alte site-uri din grupul AIR24. La HUFF.ro sunt Editor Of The Day si coordonez echipa editoriala.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top