Connect with us
Andra și fetița sa, Eva, cântă împreună. Uite ce voce are cea mică!

Vedete

Andra și fetița sa, Eva, cântă împreună. Uite ce voce are cea mică!

Andra a postat pe contul său de Instagram doua story-uri în care cânta alături de fiica sa Eva.  Extrem de fericită, dar și amuzată de străduința fiicei sale, Andra râde copios de Eva.

Andra cânta cu Eva, fiica sa

Eva are 3 ani

E o zi importantă în familia Andrei şi a lui Cătălin Măruţă. Mezina celor două vedete a împlinit trei ani şi şi-a emoţionat părinţii de la primele ore ale dimineţii. Solista a fost prima care a publicat un mesaj dedicat micuţei Eva.

Sărbătoare mare luni (23 iulie) în familia Andrei. Solista începe săptămâna în forţă cu o petrecere pentru mezina din casă. Eva Maria Ioana a împlinit trei ani, iar mama ei i-a transmis un mesaj emoţionant, în care i-a făcut urări de bine şi în care a punctat că şi-ar dori ca Eva să rămână o copilă.

Andra cânta alături de Eva. Vezi ambele clipuri

Vezi mai jos și partea a doua.
„La mulţi ani Eva! Eşti plină de viaţă, iubitoare, atât de fericită, dar şi puternică şi hotărâtă să transformi lumea într-un loc minunat de joacă, încât mă uimeşti în fiecare zi. Trece repede timpul şi parcă îmi doresc să rămâi mereu mică, fragilă, să te cuibăreşti în braţele mele şi să alergi după David. Te iubesc!”, a notat Andra pe contul ei de socializare.

Andra şi-a amintit luni momentele în care şi-a strâns pentru prima dată fetiţa la piept. Solista a născut în 2015 cu doctorul Nicolae Poiană, medicul care a ajutat-o să îl aducă pe lume și pe primul ei copil, David (7 ani).

Cătălin Măruță a asistat-o pe artistă în sala de operație și a filmat întreg momentul.

Adi Ioan este editor senior la Huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top