Connect with us

Vedete

Andreea Bălan, declarația cu care și-a șocat fanii: „Liviu Vârciu m-a pupat pe gură într-o toaletă”

Andreea Bălan a făcut dezvăluiri neașteptate despre unul dintre cei mai cunoscuți bărbați din România.

Deși este o fire extrem de discretă, vedeta a făcut câteva dezvăluiri explozive din cariera sa.

Invitată la „XNS Show”, Andreea a povestit cum a fost sărutată de către Liviu Vârciu. Momentul s-a petrecut pe vremea când Liviu făcea parte din trupa L.A, iar Andreea era în trupa Andre alături de Andreea Antonescu.

„Liviu m-a pupat pe gură într-o toaletă, iar pe Antoneasca în piscină. El a fost norocos. Da, Liviu a pupat fetele de la Andre. Eram în turneu, nouă ne plăcea de el… (N.r. Eram într-o toaletă pentru că) trebuia să mă ascund de taică-miu, să nu mă vadă.

Și nu la orice toaletă, la Sala Palatului. Ei au cântat în deschiderea noastră,” a declarat Andreea Bălan, în cadrul emisiunii.

TE-AR PUTEA INTERESA ȘI: Cum i-a dat vestea Silvia Chifiriuc lui Petre Roman că va fi din nou tată

Petre Roman trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Silvia Chifiriuc, alături de care are un băiețel.

În anul 2009, aceasta a devenit soția fostului premier al României, iar din povestea lor de dragoste a apărut Petrus. Silvia și-a adus aminte de momentul în care l-a anunțat pe soțul său că va fi din nou tată.

„Eram în drum spre Sinaia. I-am spus: Petre, o să am un copil cu tine!”, a povestit Silvia Chifiriuc, la „Vorbește Lumea”.

Aceasta a mai dezvăluit și că în tinerețe nu și-a dorit să fie mamă, iar după aceea a trebuit să renunțe la mai multe sarcini.

„În alte relații nu m-am gândit. S-a întâmplat să rămân însărcinată și nu am vrut. Dacă aș relua viața, m-aș proteja mai mult. Fiind tânără…știți cum e, tinerețea vine cu valurile ei. E superbă, dar sunt și părți de care nu prea ținem cont.

Aș avea mai multă grijă de mine ca să nu ajung la acele momente greu de depășit. A trebuit să renunț la mai multe sarcini. Am învățat din experiențele vieții. Am făcut ceea ce am avut nevoie pentru viața mea. Acum sunt foarte fericită”, a mărturisit soția lui Petre Roman.

Acum, Silvia Chifiriuc este cea mai fericită mamă. Ea susține că îl „sufocă” cu dragoste pe băiețelul ei și că este o mămică extrem de grijulie: „Băiețelului nu-i place, îmi zice să nu mai stau toată ziua cu el. Eu sunt foarte lipicioasă de felul meu. Sunt drăgăstoasă și poate îl sufoc uneori cu iubirea asta”.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top