Connect with us

Vedete

Andreea Esca, dată afară din casă de părinţi! “M-au lăsat pe preş”

Andreea Esca, dată afară din casă de părinţi! „M-au lăsat pe preş”. Andreea Esca a povestit momentele frumoase din copilărie, din preajma sărbătorilor, când aceasta îl aştepta pe Moş Crăciun pentru a-i aduce cadouri.

Nu doar că se bucura că primea mereu păpuşi, dar a luat parte şi la un moment mai puţin plăcut, când părinţii acesteia s-au supărat pe prezentatoarea de ştiri şi au dat-o afară din casă.

Andreea Esca a povestit momentele din preajma sărbătorilor, mai ales din preajma Crăciunului, când aceasta aştepta cu nerăbdare primirea cadourilor.

Prezentatoarea de ştiri a povestit că întotdeauna primea păpuşi. De asemenea, aceasta a povestit că a avut parte de un moment mai puţin plăcut, când a plecat de la grădiniţă cu altcineva, părinţii acesteia neştiind unde se află.

În momentul în care au găsit-o, s-au supărat foarte tare pe ea şi susţine că a luat o bătaie zdravănă.

Dorel Visan, internat de urgenta la Spitalul Universitar. E monitorizat non stop

Actorul Dorel Visan a ajuns ieri la Spitalul Universitar din Bucuresti, acolo unde a fost internat de urgenta.

El a fost ingrijit si tratat de o echipa supravegheata de fostul primar al Bucurestiului, Sorin Oprescu. I s-au facut analize si a fost monitorizat, el fiind diagnosticat avand colica biliara.

Din fericire pentru „senatorul melcilor” nu a fost nevoie de operatie, dar el urmeaza sa fie in continuare supravegheat non stop, chiar si la domiciliu, medicii sustinand ca in continuare exista riscuri mari pentru sanatatea sa, informează stirilekanald.ro.

Articol pe aceeași temă: Dorel Vișan a suferit de hepatita C, dar s-a vindecat. Cum a reușit

Hepatita C este una dintre cele mai perverse boli. Da semne tarziu si se poate transforma oricand in ciroza hepatica.

Din cauza cirozei s-a stins din viata marea artista Ileana Ciuculete. Un alt nume celebru din tagma artistilor, actorul Dorel Visan, a castigat lupta cu hepatita C.

Actorul a povestit in urma cu ceva timp ca a reusit sa scape de boala folosind metodele traditionale ale chinezilor.

“A fost un semnal de alarma foarte dur”

„Acum cativa ani am avut o infectie la o coarda vocala si am facut o operatie. La analizele necesare s-a descoperit si „bucuria” asta la ficat: hepatita cronica virala! N-am stiut pana atunci de ea, duceam boala pe picioare, cum se spune.

A fost un semnal de alarma foarte dur, pe care a trebuit sa-l gestionez cat mai repede, caci boala aceasta este foarte vicleana. Primul impuls a fost ca e cutitul la os si ca trebuie facut ceva de urgenta, ca altfel ma gat de pe lumea asta. Asa ca am inceput rapid un tratament alopat, prescris de medic.

Dar n-a fost suficient si atunci am inceput tratamentul cu interferon, care este un medicament extraordinar, dar are niste reactii secundare teribile, care pot mai degraba sa strice decat sa repare in organism. Poti sa-l iei, sa te chinui degeaba si sa n-aiba nici un efect. Eu am avut noroc, la mine a avut efect, intr-o oarecare masura, dar tot nu a fost restabilit si vindecat total.

In perioada aceea, intamplarea, care nu e niciodata intamplatoare, a facut sa cunosc un medic tanar, care m-a ajutat mult, pentru ca m-a orientat spre medicina naturista si spre alte metode de tratament, care tin de medicina complementara. Asa am ajuns sa-mi planific singur vindecarea si iata ca acum sunt un om vindecat”, spunea Dorel Visan in acel interviu.

Cine este Dorel Vișan

Dorel Vișan s-a născut pe 25 iunie 1937, Tăușeni, Cluj. Este un actor, director și poet român. A interpretat peste 40 de roluri în teatru, în cea mai variată gamă, de la Molière la Shakespeare, de la Marivaux la Büchner, iar în film a avut peste 50 de roluri în producții românești și internaționale.

Este unul din cei mai importanți actori de film din România și unul din puținii, care au ajuns la o solidă reputație europeană.

În anul 1974, a debutat pe marele ecran în comedia Păcală, iar patru ani mai târziu este magistral în Între oglinzi paralele, în regia lui Mircea Veroiu.

În anul 1987, Mircea Danieliuc l-a distribuit în filmul Iacob, film în care Vișan a realizat rolul său de referință. Interpretarea sa din acest film a fost foarte apreciată. Cotidianul The New York Times îl elogia astfel: „Dorel Vișan în rolul principal este extraordinar, în special atunci când rămâne singur, fără cuvinte, în ultimele 20 de minute”.

Sunt Adrian Vrauko si de 14 ani lucrez în presa online. Am început ca redactor la Realitatea TV, am continuat mai apoi la Pro TV, Kanal D. Iar din 2014 am infiintat Revista Teo Trandafir, continuand cu HUFF.ro si multe alte site-uri din grupul AIR24. La HUFF.ro sunt Editor Of The Day si coordonez echipa editoriala.

2 Comments

2 Comments

  1. Luminita Vasiliu

    2020-03-12T20:35:30+02:00 at 20:35

    Doamne ajuta Maicuta Domnului si fiul sau Iisus HRISTOS si sfinta Cuvioasa MAICA Paraschiva.SFINTA parinte Arsene Boca si sfinta ICONA facatoare de MINUNI PRODROMITA din SFINTUL MUNTE Athos PRODROM si Sfinta ICONA facatoare de MINUNI de la MINASTIREA GHIGHIU SIRIANCA. DRAGI ROMINI EU SUNT BOLNAVA ( FARA CASA DE 14ANI ).SUNT ITALIA ROMA. NU AM NIMIC NICI UN FEL DEAJUTO. ÎMI DORESC SA VIN ACASA ÎN ROMANIA VREAU SA CINE VREA SA MA AJUTOR. LUMINITA VASILIU VADUVA, CU EVOIE DE AJUTOR URGENT. VA DAU NR TELEFON+393388628757

  2. nea fane

    2019-05-20T16:52:41+03:00 at 16:52

    prea des se foloseste expresia „mare artist” , in presa scrisa si vorbita. daca toti cantaretii si actorii (ei sunt artisti) sunt „MARI” ce spunem despre G.VRACA, N.GRIGORESCU, M.NICULESCU(O),G.ENESCU,D D.LIPATTI si inca multi alti cu adevarat MARI ARTISTI?

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top