Connect with us
Andreea Ibacka va avea fetiță sau băiețel?” Bebe, cu toate că este agitat...”

Vedete

Andreea Ibacka va avea fetiță sau băiețel?” Bebe, cu toate că este agitat…”

Noua viitoare mămică, Andreea Ibacka, a vorbit deschis despre viața de graviduță și despre sexul bebelușului.

”Am avut emoții. N-am vorbit despre sarcină pentru că am vrut să fim siguri că totul e bine. Doar familia și prietenii apropiați au știut. Sunt în cinci luni, nu sunt chiar la început.

N-am fost de niște săptămâni bune la ecografie, urmează chiar zilele viitoare și atunci îmi va confirma. Nu a fost foarte sigură treaba. Bebe, cu toate că este agitat, nu a vrut să ne spună mai multe despre el, se tot întorcea cu spatele…”, a mărturisit Andreea Ibacka în cadrul unei emisiuni TV.

Până acum, Andreea Ibacka nu a avut pofte, dar nu s-a menajat în niciun fel. Blondina nu-și face griji din cauza kilogramelor acumulate în timpul sarcinii pentru că este hotărâtă să slăbească după naștere.

”Nu am avut pofte. Nu am luat mult în greutate. Am mâncat mai mult ciorbă… Nu m-am menajat în niciun fel. Că, până la urmă, femeile gravide se îngrașă, adică să plecăm de la premisa asta. Nu am un stres. O să slăbesc după și n-o să mă înfometez acum. N-am cum să trag din greu la sală pentru că nu e indicat.”, a mai spus Andreea Ibacka.

Sunt căsătoriți de șapte ani

Cel mai vesel cuplu din showbiz-ul autohton este, cu siguranţă, cel format din Cabral şi Andreea Ibacka. Cei doi s-au cunoscut pe platourile de filmare, în urmă cu zece ani. Cabral tocmai terminase de filmat „Iubire ca în filme” şi se pregătea pentru un nou proiect.

Era vorba de „Inimă de ţigan”, unde juca unul dintre rolurile principale alături de Nicoleta Luciu, Denis Ştefan şi o tânără debutantă, care urma să fie aleasă printr-un casting riguros. Aceasta s-a dovedit a fi Andreea Pătraşcu, studentă la vremea aceea la Finanţe-Bănci.

Citește și: Andreea Ibacka, viitoare mamă: „Așteptăm să se întâmple”

Deşi cei doi nu jucau prea mult împreună, se aflau pe acelaşi platou de filmare, repetau împreună şi au ajuns să se cunoască foarte bine. N-a trecut mult și între Cabral și tânăra blondă s-a înfiripat ceva. „Cabral s-a îndrăgostit ca un adolescent şi era fermecat de ea. Nu mai avea ochi pentru altcineva”, au povestit surse de pe platourile de filmare la vremea aceea.

Cei doi au continuat să filmeze împreună pentru „Regina” dar şi pentru alte proiecte, cum ar fi sezonul doi din emisiunea „În al nouălea cer”, în 2008, iar în 2011 s-au căsătorit. În 2013 au lansat un alt proiect împreună, „Casa Ibacka”, o emisiune în care erau gazdele, dar care nu a rezistat mult.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top