Connect with us
Andreea Mantea are un nou iubit „Sunt extrem de fericită”

Vedete

Andreea Mantea are un nou iubit „Sunt extrem de fericită”

Andreea Mantea se află în Turcia pentru filmările la emisiunea Puterea Dragostei. Vedeta a mărturisit pentru wowbiz.ro, că are un nou iubit și este tare fericită.

Cine este iubitul Andreei Mantea?

Dacă până acum viața personală a Andreei Mantea era publică, vedeta Kana D a hotărât să-l țină în secret. Motivând că a învătat din greșelile din trecut.

„Am intrat în viața publică de la o vârstă fragedă și fără prea multă experiență în a manageria totul. Consider că am făcut multe greșeli, dar am învățat din ele, așa că nu regret absolut nimic din trecut. Au fost niște învățături pentru mine, iar acum am grijă să nu mai greșesc. Este exclus să mai repet aceleași greșeli, una dintre cele pe care le-am făcut în trecut a fost să-mi expun public relația de iubire. Nu vreau să mai vorbesc despre ele, mă limitez doar a spune că da, îmi bate inima din iubire pentru cineva. Vreau să țin pentru mine, este mai bine așa. Sunt extrem de fericită, de împlinită și îmi este foarte bine”, a declarat Andreea Mantea pentru wowbiz.ro.

Noul iubit al Andreei Mantea se întelege foarte bine cu copilul său

Momente grele pentru Andreea Mantea. Ce a pățit fiul său, David

Andreea Mantea nu trece prin cele mai bune momente. Fiul său, David, nu a reușit să se adapteze la viața din Turcia și este trist.

„Ne înţelegem foarte bine, comunicarea este foarte bună pentru a-l creşte pe David. Am făcut un deal foarte bun (n.r. o înţelegere). Au fost lucruri pe care trebuia să le lăsăm să se sedimenteze. Ce trebuie să facem e foarte simplu: să avem grijă ca David să nu simtă tensiunile dintre noi. Suntem o familie până la urmă şi o să ne ajutăm unul pe altul ori de câte ori e nevoie”, a mai spus Andreea Mantea.

Andrei Petrescu este redactor Huff.ro, colaboreaza cu site-ul de 6 ani. Poate fi contact pe adresa andrei@huff.ro.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top