Connect with us
Multe femei fac ce a făcut Andreea Mantea. Boala de care suferă - Cum o recunoști și ce simptome are

Vedete

Andreea Mantea a renunțat la emisiune! Cine ar urma să îi ia locul

Andreea Mantea nu va mai prezenta, alături de Mihai Mitoșeru, emisiunea „Se strigă darul”.

Mantea va rămâne la Kanal D la emisiunea WOWbiz, pe care o prezintă alături de Victor Slav.

Conform celor de la click.ro, postul de televiziune a început deja castingul pentru a găsi o coprezentatoare pentru emisiunea „Se strigă darul”.

Printre favorite s-ar afla Andreea Bănică și Roxana Marcu.

Motivul principal pentru care Andreea Mantea nu mai prezintă emisiunea „Se strigă darul” este că vedeta își dorește să petreacă cât mai mult timp în compania fiului ei, David.

Andreea Mantea a ajuns la spital cu fiul său.

Zilele trecute, vedeta Kanal D a ajuns cu David la spital. Se pare că ea s-a dus cu fiul său de urgență, în toiul nopții la o clinică privată, după ce copilul s-a simțit rău.

Cei de la wowbiz.ro spun că Andreea Mantea era foarte îngrijorată, dar medicul a asigurat-o că nu are de ce să își facă griji.

Totul s-a rezolvat, iar Andreea și-a luat fiul și s-a întors cu el acasă.

Citește și: Andreea Mantea vorbește despre nuntă. Ce își dorește bruneta

Te-ar putea interesa și: S-a spus că s-a împăcat cu Cristi Mitrea, iar acum Andreea Mantea spune totul: “Avem o relație de…”

Andreea Mantea a avut o relație cu luptătorul Cristi Mitrea, iar cei doi au devenit și părinții unui băiețel pe nume David Andrei.

Relația lor nu a trecut, însă, testul timpului, iar realizatoarea TV s-a despărțit de Cristi și a rămas să își crească singură fiul.

Recent, în presa tabloidă au apărut imagini cu Cristi împreună cu fiul său și au început speculațiile conform cărora acesta s-ar fi împăcat cu Andreea Mantea.

Ea a vorbit despre aceste aspecte și a lămurit ce se întâmplă cu tatăl copilului ei.

“Relatia dintre ei (Cristi si fiul sau – n.r) este una normala si foarte frumoasa. Se inteleg foarte bine si petrec timp impreuna, asa cum este si firesc sa se intample.

Cristi este un tata grijului si asta imi confera mie un confort atunci cand il stiu pe David plecat cu el la plimbare.

Eu si Cristi avem o relatie de prietenie, si tot ceea ce facem este pentru binele lui David”. a spus Andreea Mantea pentru wowbiz.ro.

Andreea s-a îndrăgostit de câştigătorul de la “Burlăciţa” în 2014, dar sentimentele nu au fost reciproce. Luptătorul Cristian Mitrea (34 de ani) a părăsit-o când era însărcinată cu bebeluşul lor.

La un an de la despărțirea lor, Andreea spunea, la un post de televiziune, de ce nu a funcționat relația lor

“Am încercat să facem să meargă relaţia. Eu am lăsat foarte mult de la mine, am făcut nu tot ce am putut, ci absolut tot ce am putut! Mai mult de atât n-ai cum! Să fii o femeie însărcinată şi să suporţi anumite lucruri, n-ai cum!

De duci, mâncând pământul. Nu mă interesa să le demonstrez alor mei că am încercat, ci mai mult să îmi demonstrez mie şi lui Dumnezeu”, a povestit vedeta la Antena Stars.

Sunt Adrian Vrauko si de 14 ani lucrez în presa online. Am început ca redactor la Realitatea TV, am continuat mai apoi la Pro TV, Kanal D. Iar din 2014 am infiintat Revista Teo Trandafir, continuand cu HUFF.ro si multe alte site-uri din grupul AIR24. La HUFF.ro sunt Editor Of The Day si coordonez echipa editoriala.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top