Connect with us
Andreea Marin l-a criticat într-un inteviu recent pe Tuncay Ozturk, fostul său soț.

Vedete

Andreea Marin, deranjată de declarațiile fostului său soț: ”Sunt lucruri prea intime”

Andreea Marin l-a criticat într-un inteviu recent pe Tuncay Ozturk, fostul său soț.

Vedeta și medicul turc au fost căsătoriți timp de trei ani. Andreea l-a certat pentru mesajul pe care acesta l-a postat pe Facebook, în urma anunţului divorţului făcut de ea.

Într-un interviu pentru revista „Viva“, aceasta a declarat: „Speram că nu va exista (mesajul fostului soţ – n.red.). Sunt lucruri prea intime ce se cereau spuse faţă în faţă, la timpul lor, nu pe Facebook. Nu mi-a făcut plăcere nici să-mi anunţ decizia, chiar şi succint, pe pagina mea, dar statutul meu de persoană publică urmărită de atâţia oameni de peste 20 de ani implică o minimă deschidere, de bun-simţ, în sensul acesta. Nu ar fi fost deloc mai bine pentru mine să fiu urmărită zile întregi, în faţa porţii noastre sau oriunde aş fi mers, de camere de luat vederi şi întrebări nedorite“.

”Andreea este femeia vieţii mele şi o să aibă un loc special în inima mea deoarece ea este singura femeie pe care o să o iubesc în felul acesta. Şi încă o iubesc cu aceeaşi intensitate şi voi fi întotdeauna lângă ea, atunci când va avea nevoie de mine. Andreea a fost femeia care a aprins dragostea în inima mea şi mi-a umplut sufletul, dar focul a fost atât de puternic încât nu l-am putut ţine sub control şi ne-a ars“, a scris printre altele Tuncay în mesajul plin de romantism.

Andreea Marin și Tuncay Ozturk au fost căsătoriți timp de trei ani

Însă, Andreea Marin nu a fost impresionată de declaraţia de dragoste a fostului soţ. Ea a considerat că unele precizări „sunt prea intime şi se cereau spuse faţă în faţă“.

Și comentariile publicului au deranjat-o.

Citește și:  Andreea Marin, apariție de senzație la un eveniment monden: ”Cred că m-am îndrăgostit”

„M-am lovit de judecăţi superficiale: «Trei divorţuri, deci ea are o problemă». Eu nu am însă o viaţă liniară, sunt un Capricorn care recunoaşte şi vârful, şi prăpastia, dar care rămâne mereu în urcuş, pe panta pozitivă a vieţii“, a explicat realizatoarea TV.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top