Connect with us
Andreea Marin și-a luat fanii prin surprindere după ce a postat un mesaj pe pagina sa de socializare. Vedeta a scris că pregătește...

Vedete

Andreea Marin, o nouă surpriză, după divorțul de Tuncay Ozturk

Andreea Marin surprinde din nou. După divorțul de turcul Tuncay Ozturk, vedeta este foarte activă pe pagina sa de socializare. Ea postează mesaje care lasă loc interpretărilor.

Andreea Marin pregătește o surpriză. Vedeta a scris pe pagina sa de socializare că pregătește ceva, dar nu poate să spună acum.

„Pun la cale o ghidușie-surpriză. Și-mi pare rău, dar nu pot zice chiar nimic, nimic , nimic! Încă. Bună dimineața! Prețuiește viața!”, a scris Andreea Marin pe contul său de socializare.

Andreea Marin a divorțat pentru a treia oară

Andreea Marin a vorbit recent public despre despărțirea de soțul ei, Tuncay Ozturk.

„Am făcut pentru omul de alături ce n-am făcut pentru nimeni în viața mea. Nici măcar pentru rudele de sânge, să spun așa. Când vezi că lucrurile nu sunt apreciate la valoarea lor, eu zic că e bine să ai curajul să spui că nu sunt bine cu ceea ce trăiesc. Nu e o dramă.

Eu spun că nu trebuie să fie o dramă nici măcar o despărțire de omul pe care îl iubești. Nu pot să spun că am luat această decizie cu zâmbetul pe buze sau cu bucurie, cine poate să spună așa ceva, dar cu realism. A fost dragostea mea de la 40 de ani. Iubești mai profund, își faci altfel de planuri, dar la fel de bine ești un om mai bine pregătit pentru eșecuri. Eu de la început mi-am asumat că s-ar putea să nu meargă pe termen lung”, a declarat Andreea Marin într-o emisiune TV.

1 Comment

1 Comment

  1. Yolo

    2016-12-15T02:27:30+02:00 at 2:27

    O Doamne, cum poate sa ne oripileze in asa hal fara de hal cu acele labe diforme ale picioarelor…yaaak!!!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top