Connect with us
Pretuieste Viata

Vedete

Andreea Marin revine in televiziune cu emisiunea „Pretuieste Viata”

Duminica, la ora 17.00, Andreea Marin ofera telespectatorilor TVR prima „portie” de emotii, sfaturi utile si exemple motivationale – toate menite sa sublinieze importanta iubirii, a echilibrului, a naturii si a linistii sufletesti in viata noastra.

Pretuieste Viata

Pretuieste Viata

Pretuieste viata! este indemnul pe care-l adreseaza vedeta tuturor celor care o vor urmari duminica, de la ora 17.00, la TVR 1 si TVR HD, precum si in reluare, miercurea, de la ora 19.00. Prima editie a emisiunii ne face martorii unui moment extrem de emotionant, ce are ca punct de plecare o intamplare la limita dintre viata si moarte, soldata cu o operatie delicata facuta unui tanar si care poate fi un semnal de alarma pentru noi toti.

Tot duminica, aflam mai multe despre detoxifiere, utila atat barbatilor, cat si femeilor. Pretuieste viata! se vede si la TVR International si TVR Moldova, precum si online, pe TVR+.

Din 27 martie, Andreea Marin revine la TVR 1 cu Pretuieste viata! – un program de infotainment dedicat celor care vor sa traiasca demn si frumos la orice varsta. Sanatate, sport, nutritie, frumusete, relatii, familie, parenting, drepturi, dezvoltare personala, moda, oameni-model si povestile lor de urmat, noutati si initiative cu impact asupra calitatii vietii, cercetare, responsabilitate sociala, dar si design interior sunt cateva dintre domeniile care isi vor gasi locul in programul realizat si prezentat de Andreea Marin la TVR.

Pretuieste viata_2

„Avem nevoie sa reinvatam sa traim asa cum se cuvine: sa avem grija de noi si de cei dragi – minte, trup si suflet! Si vom avea oameni frumosi si buni alaturi, care sa ne aduca idei si solutii. Va astept sa invatam sa traim frumos impreuna”, spune Andreea Marin.

Pretuieste viata! poate fi urmarita la TVR 1 duminica, de la ora 17.00 si in reluare miercurea, de la ora 19.00. TVR HD, TVR International si TVR Moldova difuzeaza, de asemenea, programul, care poate fi vazut si online, pe TVR+.

Adrian Vrauko este project managerul site-ului huff.ro Contact: adrian@huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top