Connect with us
Angelina Jolie nu divorteaza de Brad Pitt

Vedete

Angelina Jolie nu divorteaza de Brad Pitt

Dupa ce s-a zvonit ca Brad Pitt o insala cu Selena Gomez, Angelina Jolie a precizat ca nu are de gand sa divorteze de sotul sau.

In ultima perioada, zvonurile despre o presupusa despartire intre Angelina Jolie si Brad Pitt au tinut primele pagini ale tabloidelor din intreaga lume. Pentru prima data, actrita a vorbit despre acest subiect si a lamurit situatia relatiei dintre ei.

Dupa ce Selena Gomez a postat o fotografie cu Brad Pitt, accentuand si mai tare in randul presei de scandal ideea separarii dintre Jolie si Pitt, frumoasa actrita a precizat intr-un interviu acordat publicatiei „Yo Dona” care este statusul relatiei lor.

Selena Gomez si Brad Pitt

Selena Gomez si Brad Pitt


„Se spun multe prostii, insa Brad si cu mine suntem mai uniti ca oricand” – a marturisit Angelina, precizand ca filmarile productiei „By the sea” chiar i-ar fi apropiat si mai tare pe cei doi soti.
Angelina Jolie si Brad Pitt

Angelina Jolie si Brad Pitt


„Ne-am dorit sa fim curajosi si sa incercam, iar experienta ne-a facut mai puternici. Pot sa spun ca am devenit mai uniti, dupa ce am observat abisul din film. Orice proiect impreuna intre sot si sotie afecteaza si duce la o examinare a relatiei lor” – a spus actrita, precizand faptul ca, la fel ca si-n alte relatii, mereu apar probleme in cuplu iar casnicia lor nu este o exceptie. In ciuda tuturor problemelor din ultima perioada, Angelina si-a linistit fanii si a precizat ca intre ea si Brad nu s-a pus deloc problema unui divort.

Angelina Jolie si Brad Pitt, botezaţi de presa de la Hollywood „Brangelina”, s-au casatorit in vara anului 2014 si au şase copii: trei adoptati – Maddox, nascut in august 2001, in Cambodgia, Zahara, nascuta in ianuarie 2005, in Etiopia, si Pax, nascut in noiembrie 2003, in Vietnam – si trei biologici, Shiloh, nascuta in mai 2006, si gemenii Knox si Vivienne, nascuti in iulie 2008.

CITESTE SI: David si Victoria Beckham divorteaza. Separarea lor a fost confirmata!
CITESTE SI: Cei mai sexy barbati din lume au peste 40 de ani

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top