Connect with us
Aspirina din "Las Fierbinți" este complet schimbată după ce a părăsit serialul

Vedete

Aspirina din „Las Fierbinți” este complet schimbată după ce a părăsit serialul

Cunoscuta acriță, care a interpretat rolul personajului „Aspirina” din „Las Fierbinți” este complet schimbată după ce a părăsit serialul.

Dacă în serial, Mirela Oprișor purta o perucă roșcată, în prezent ea evoluează în mai multe piese de teatru, în care apare naturală. Actrița este complet schimbată.

În prezent, actrița Mirela Oprișor evoluează în mai multe piese de teatru, printre care și „Prenumele”, acolo unde împarte scena alături de alte nume grele precum Mihai Călin, Claudiu Bleonţ, Raluca Aprodu şi fostul coleg din serial, Leonid Doni.

Sursa: click.ro

Sursa: click.ro

Mimi Brănescu, scenaristul serialului de comedie ”Las Fierbinţi”, difuzat de postul de televiziune Pro TV, şi soţia lui, actriţa Mirela Oprişor, care a interpretat personajul Aspirina, s-au retras din acest proiect de televiziune. Personajul Aspirina să nu va mai aparea în serial, iar show-ul va fi scris de o echipă nouă de scenarişti.

”Munca mea la proiectul «Las Fierbinţi» s-a încheiat. Mulţumesc pe această cale tuturor celor care au fost alături de mine. Au fost cinci ani grei, de care sunt mândru. Ţin să menţionez că a fost alegerea mea să mă opresc. Baftă în continuare întregii echipe!”, a scris Mimi Brănescu pe Facebook.

Mimi Brănescu a scris scenariul pentru serialul ”Las Fierbinţi” timp de nouă sezoane, iar Mirela Oprişor a interpretat rolul Aspirinei încă din primul sezon al serialului. Ultima ei apariţie în serial a avut loc în ultimul episod al sezonului nouă, difuzat de Pro TV în primăvară.

 

Un alt actor din celebrul serial, Constantin Diță, care îl întruchipează pe Giani în serialul „Las Fierbinți” a povestit pentru click.ro cum a luat naștere ideea acestui serial.

„Foarte multe, având în vedere că este un proiect demarat de noi. De trupa asta care s-a format la “Vine Poliţia”. Noi ne-am adunat, ne gândeam şi Leonid Doni (Robi, n.r.) a venit cu o idee cum ar fi să facem un serial despre viaţa la ţară. Văzuse el un serial la ruşi pe tema asta. Şi ne-am gândit apoi cum ar fi să facem unul şi noi. De acolo a pornit asta. El e din Rusia şi urmărea serialele de acolo. De aici fiecare şi-a ales personajul.”, a povestit „Giani” pentru click.ro.

Citește și: Detalii din culisele serialului „Las Fierbinți”. Cum a luat naștere ideea proiectului

Citește și: Mimi Brănescu şi Mirela Oprişor (Aspirina) s-au retras din producţia serialului ”Las Fierbinţi”, difuzat de Pro TV

”Las Fierbinţi” este un serial de comedie românesc care a debutat la Pro TV în martie 2012. Cel de-al zecelea sezon a început pe 15 septembrie şi va fi difuzat în fiecare joi, de la ora 20.30.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top