Connect with us
Bat clopote de nuntă pentru Cosmin Natanticu! ”Nu fac stand-up la nuntă, nici Eliza nu cântă la nuntă că aduce ghinion”

Vedete

Bat clopote de nuntă pentru Cosmin Natanticu! ”Nu fac stand-up la nuntă, nici Eliza nu cântă la nuntă că aduce ghinion”

Emoții mari pentru Cosmin Natanticu și viitoarea lui soție, Eliza Georgescu. Aflați pe ultima sută de metri cu pregătrile, că doar au mai rămas două luni până la marele eveniment, aceștia au vorbit deschis despre cum decurge totul până în acest moment.

Nașul nu este nimeni altul decât colegul de scenă a lui Natanticu, Bobonete. Iar cum mirele nu va face stand up, pentru a nu le aduce ghinion pe viitor, minunatul cuplu are speranța ca nașul să facă un mic spectacol de stand up.

Dar nu numai Natanticu este superstițios, ci și viitoarea mireasă este la fel! Eliza Georgescu nu va cânta la propria nuntă

Pe 9 septembrie, în zona Corbeanca e nunta. E de Sfânta Ana… Ne-am certat de la citații.  De pe 8 până pe 11 septembrie am liber de la filmări, doar zilele acelea când am nunta, apoi mă întorc iar la filmări.

Nu fac stand-up la nuntă, nici Eliza nu cântă la nuntă că aduce ghinion. Având în vedere că Bobonete este naș, speram ca el să facă show.”, a mărturisit Cosmin Natanticu în cadrul unei emisiuni TV.

Eliza Georgescu și-a făcut rochia de mireasă la croitoreasă

Eliza Georgescu nu și-a cumpărat rochia de mireasă ci a preferat să și-o facă la o croitoreasă. Blondina a știut care este rochia visurilor sale și, împreună cu o prietenă, a ales materialele.

”Rochia e aproape gata. Invitațiile le-am trimis de curând. Sunt sub forma unei citații. Am o prietenă care m-a ajutat să îmi aleg materialele pentru rochie.

Citește și: Tania Popa a câștigat Ferma Vedetelor 2018. Ce premieră absolută s-a înregistrat la ultima ediție a emisiunii

Mi-am ales două materiale, sunt foarte scumpe. Nu prea avem certuri, am fost foarte ocupați în ultima perioadă… Eu mi-am făcut band-ul meu, am foarte multe cântări. Cosmin e cu proiectele lui.”, a declarat Eliza Georgescu în cadrul unei emisiuni TV.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top