Connect with us
Beyonce s-a rănit în timp ce era pe scenă. Ce a făcut cântăreața când a văzut că sângerează

Vedete

Beyonce s-a rănit în timp ce era pe scenă. Ce a făcut cântăreața când a văzut că sângerează

Beyonce a trecut prin clipe de nedorit, chiar în timp ce se afla pe scenă, în timpul unui concert. Artista este de neoprit având în vedere că a avut parte de un incident, însă în ciuda acestui lucru, ea a continuat să cânte.

În timpul concertului, un cercel s-a rupt și i-a rănit urechea. Când a observat că sângerează, artista a continuat să cânte ca și când nimic nu s-a întâmplat. Reacția ei a fost surprinsă de un spectator și a devenit virală pe internet.

În plus, în timpul concertului artista i-a îndemnat pe americani să meargă la vot.

”Să nu facem nimic nu este o opţiune, să ştiţi. Ştiu că pare că lucrurile arată rău, dar dacă aveţi impresia că situaţia nu se poate înrăutăţi, întrebaţi-vă bunicii. Amintiţi-vă că Barack Obama este preşedintele nostru. Voi aţi făcut să se întâmple asta, tinerii au făcut asta”, a spus Beyoncé. ”Nu suntem neajutoraţi. Focul încă arde. Vă rog să mergeţi să votaţi în noiembrie. Atât de mulţi oameni au murit şi s-au sacrificat pentru ca noi să putem vorbi liber, aşa că trebuie să folosim asta.Informaţi-vă. Folosiţi-vă de vocile noastre pentru a face ceva important pentru copiii noştri”, a adăugat ea, potrivit click.ro.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top