Connect with us
Bianca Drăgușanu și noul iubit nu se mai ascund! Imagini de senzație cu cei doi, din Paris

Vedete

Bianca Drăgușanu și noul iubit nu se mai ascund! Imagini de senzație cu cei doi, din Paris

Bianca Drăgușanu și noul iubit nu se mai ascund. Fosta prezentatoare TV, care a anunțat în luna mai că se desparte de Victor Slav, iubește din nou.

După o relație de scurtă durată cu Tristan Tate, aceasta și-a găsit fericirea în brațele unui bărbat cu care a plecat în vacanță în Paris.

Bianca și Alex Bodi trăiesc o poveste de dragoste de puțin timp, însă lucrurile par să fie foarte serioase, mai ales că în vacanță i-a însoțit și fetița lui Alex.

Momentele au fost imortalizate de amândoi, iar prietenii lor speră să îi vadă cât mai mult timp împreună.

Iar vacanța nu a fost doar un moment de relaxare pentru fosta prezentatoare TV, ci și de cumpărături la cele mai scumpe magazine din Paris.

După ce s-a aflat că Victor și Bianca nu mai formează un cuplu, prezentatorul emisiunii „Vulturii de noapte” a preferat să se concentreze pe carieră și pe fetița pe care o are cu fosta iubită.

Citește și: Bianca Drăgușanu, alături de noul iubit? Cine este bărbatul misterios

Prezentatorul de televiziune a postat pe pagina sa de socializare o fotografie ce conținea un mesaj care, la prima vedere, ar putea să o vizeze pe fosta lui soție, Bianca Drăgușanu.

Mesajul începea prin rezultatele unei statistici, legate de femei și frumusețea lor, și continua prin una care-i vizează pe bărbați, iar acesta este:

„Cică statisticile arată că femeile ating maximul de frumusețe pe la 35 de ani, iar bărbații pe la minimum 50.000 de euro.” Oamenii care îl urmăresc nu au contenit să comenteze pe baza subiectului abordat de Victor, mare parte dintre ei fiind de acord cu cele scrise.

Bianca Drăgușanu, noua concurentă de la „Asia Express”

„Ce dreptate ai”, ”Crudul adevăr”, ”Și unor femei, fără să dăm nume, la minum 100 de operații estetice”, ”Îmi place statistic asta, partea cu femeile bineînțeles”, ”Tare:)))”, au scris admiratorii prezentatorului TV de la ”Vulturii de noapte”.

Astăzi, fanii Biancăi au aflat că aceasta va fi concurentă la emisiunea „Asia Express”, alături de sora sa. Timp de câteva săptămâni, aceasta va filma în Sri Lanka și India și speră să câștige marele premiu.
foto: Instagram

1 Comment

1 Comment

  1. DOX

    2018-10-19T13:12:41+03:00 at 13:12

    Romantică fata asta, Bianca. Cum își găsește un nou iubit (adică o dată pe lună) ea se duce la Paris. Probabil, în amintirea lui Cristea…

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top