Connect with us
Bianca Drăgușanu și Victor Slav din nou împreună! ”Chiar au o relație...”

Vedete

Bianca Drăgușanu și Victor Slav din nou împreună! ”Chiar au o relație…”

Bianca Drăgușanu și Victor Slav s-au despărțit acum puțin timp, dar asta nu înseamnă că nu pot avea o relație civilizată de prietenie bazată pe respect reciproc. Se pare că de curând cei doi au avut o întâlnire în care au dezbatut principalul subiect care îi leagă și acela fiind fetița lor, micuța Sofia. Mai exact cei doi au discutat despre cum își vor petrece sărbătorile care vor urma în 2018.

Până când vor peterece sărbătorile împreună

Amândoi iubesc copilul foarte mult și vor să-i ofere tot ce este mai bun. Prin urmare, cel puțin până când fetița va mai crește, ei și-au propus să petreacă sărbătorile împreună: Crăciunul, Paștele. Bianca spune mereu că nu sunt nici primii, nici ultimii, care aleg să procedeze așa”, a povestit aceeași sursă.

Citește și: Bianca Drăgușanu a reacționat! Primele reacții după presupusa despărțire.”Eu nu am strategii și planuri de viitor cu nimeni”

În prezent, Bianca Drăgușanu are o relație cu milionarul englez Tristan Tate.

Bianca Drăgușanu a fost căsătorită cu Victor Slav, dar au divorțat

Bianca Drăguşanu şi Victor Slav s-au cununat civil pe 6 septembrie 2013, la Starea Civilă a Sectroului 3 din Bucureşti. Nunta au făcut-o pe 29 septembrie 2013, iar naşi au fost Nicoleta Luciu şi soţul ei Zsolt Csergo.

La câteva luni după ce au devenit soţ şi soţie, în 2014, din păcate, ei au divorţat. Ulterior, ei şi-au reluat relaţia în secret, după care blonda a făcut totul public. Bianca Drăgușanu i-a dăruit o fiică lui Victor Slav. Sofia Natalia a venit pe lume pe 26 septembrie 2016.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top