Connect with us
Cătălin Botezatu a vorbit în termeni foarte duri despre femeile din ziua de azi. Designerul vestimentar le-a acuzat pe acestea că sunt materialiste.

Vedete

Cătălin Botezatu, despre femeile din ziua de azi: „Se gândesc cum să pună mâna pe…”

Cătălin Botezatu a vorbit despre femeile din ziua de azi. Designerul vestimentar le-a criticat pe acestea pentru că sunt superficiale și materialiste. El consideră că noua generație este una „sterilă, fără cultură”.

„Generaţia asta este o generaţie… vrei să îmi pun în cap o întreagă generaţie? E o generaţie extrem de sterilă, de superficială. Este o generaţie fără cultură…

Se nasc, deschid ochii pe silicoane, pe buze ca două băşti, de zici că sunt toate nebune şi apoi se gândesc cum să pună mâna pe un boşorog cu bani şi atât, asta a fost. Apoi proştii le cumpără tot felul de genţi pe care ele le vând mai departe pentru că… aşa. Nu vor să înveţe nimic, incultură maximă şi asta e tot. E valabil pentru toată lumea, şi fete şi băieţi. Este o generaţie care nu vrea să facă nimic. Vrea doar să parvină”, a afirmat Catalin Botezatu intr-o emisiune TV.

Citește și: Botezatu, in doliu. Un parinte i-a murit…

Citește și: Ce spune Catalin Botezatu despre sarcina Biancai Dragusanu

2 Comments

2 Comments

  1. Ramo

    2017-04-09T01:45:03+03:00 at 1:45

    De cate ori te vad, sau te aud vorbind, vad acel gol imens din ochii tai! E ceva ce nu poti defini in cuvinte, e acel „ceva” care inca nu ti-a umplut viata! Sper ca soarta ta iti va sa la un moment dat. Cat despre generatia asta….e o forma fara fond! Atat! Sunt si altfel in gerratia asta, dar nu vizibili multimii. Trebuie sa ai ochi sa ii vezi…..

  2. simion nicoleta

    2017-04-06T17:48:49+03:00 at 17:48

    ai dreptate catalin dar si aceasta generatie trebuie sa inteleaga caci munca innobileaza omul iar in ceea ce priveste cultura ar trebui sa mai citeasca din cand in cand macar pentru cultura lor generala ….

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top