Connect with us
Catalin Botezatu va imbraca nationala Romaniei de fotbal

Vedete

Catalin Botezatu va imbraca nationala Romaniei de fotbal

Euro 2016. Nationala Romaniei de fotbal va purta costume personalizate, marca Viggo, croite de designerul Catalin Botezatu.

Euro 2016. Delagatia Romaniei de fotbal va purta la turneul final din Franta costume create special de compania Viggo, care il are printre asociati si pe Catalin Botezatu. Tricolorii vor purta costume bleumarin si vor incalta pantofi din piele de vitel.

Presedintele FRF, Razvan Burleanu, a declarat: „Se vede calitatea materialelor. Imaginea conteaza foarte mult la un turneu final. Costumele sunt foarte frumoase, imi plac si vor avea elemente personalizate. Toata delegatia Romaniei le va imbraca. Masurile au fost luate la actiunea pe care echipa natională a avut-o la sfarsitul lunii trecute, cand am intalnit Lituania si Spania. Totusi, asta nu inseamna ca lotul este definitivat, se mai pot lua masuri pentru fotbalistii care vor merge in Franta, dar care au lipsit de la cele doua partide amicale”.

CITESTE SI: Moda ochelari de soare primavara-vara 2016
CITESTE SI: Tunsori barbatesti la moda in 2016

Sub indrumarea atenta a designerului Catalin Botezatu, costumele tricolorilor vor fi din lana iar nasturii de pe manecile sacoului vor fi in culorile tricolorului. Camasile din bumbac egiptean, pe care va fi brodat si numarul de pe tricou al fiecarui jucator, vor avea gulerul semidespicat, mansete simple pentru butoni si nasturi din perla.

Cravata este din matase naturala, iar batista de buzunar are marginile rulate si cusute manual. Pantofii sunt din piele de vitel.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top