Connect with us
Andreea Marin a anunțat joi dimineață că urmează să divorțeze de soțul său, turcul Tuncay Ozturk. Fanii vedetei au reacționat pe Facebook.

Vedete

Ce a apărut pe Facebook-ul Andreei Marin, după divorț: „Împăcarea cu Ștefan Bănică Jr….”

Andreea Marin a anunțat joi dimineață că va divorța de Tuncay Ozturk. Vestea a luat prin surprindere pe toată lumea, mai ales că cei doi erau un cuplu foarte îndrăgit.

Realizatoarea TV a făcut anunțul divorțului pe pagina sa de Facebook. La scurt timp după ce s-a anunțat despărțirea, prietenii virtuali de pe Facebook au Andreei au reacționat.

Cearta între Andreea Marin și Tuncay Ozturk! Să fie EA motivul divorțului? FOTO

Citește și: Reacția lui Ștefan Bănică după divorțul Andreei Marin!

„Imi pare rau ca s-a ajuns aici, capul sus, sterge-ti lacrimile, strange-ti copilul in brate si spune-ti sunt puternica,voi trece si peste asta,viata e frumoasa, pretuiesti-o!!!”

Citește și: Motivul divorțului Andreei Marin!

„Foarte greu, dar nu imposibil. Sa va strangeti bucatelele sufletului, in fiecare dimineata, si cu capul sus sa mergeti inainte. Sunteti un om minunat, care daruieste speranta, tuturor. Bunatatea vindeca orice rana”

„Am incredere in deciziile tale…daca asa simti nu ezita, sa te minti pe tine in primul rand si apoi pe cel de langa tine este si mai trist….este greu sa iei o astfel de hotarare dar asta-i viata….din acest episod al vietii tale trebuie sa inveti ceva…ninic nu este intamplator…”, sunt câteva din mesajele primite de Andreea Marin pe Facebook.

Unii dintre fanii prezentatoarei i-au sugerat să se împace cu Ștefan Bănică Jr.  „Poate că va urma împăcarea cu Ștefan Bănică.El este tatăl Violetei,intre voi este o legătură puternică.In atâția ani el nu s-a căsătorit,și-a luat o „copie” a ta,care nu-i nici pe departe…..Nu cred că veți fi nici primii și nici ultimii care-și refac familia”.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top