Connect with us
Ce a consumat Andreea Marin după problemele de sănătate avute

Vedete

Ce a consumat Andreea Marin după problemele de sănătate avute

”N-aș putea spune ca sunt o adepta a Valentine’s Day, cred însă că fiecare zi poate fi frumoasă alături de omul potrivit, atunci când există iubire și respect”, a declarat Andreea Marin pentru DC News.

Sport, dietă și… dulciuri

Iar dacă e sărbătoare, atunci ne gândim și la momente dulci!? Într-un interviu pentru DC News, Andreea Marin ne-a spus și cum se împacă sportul și dieta, cu prăjiturile.

”Nu sunt adepta renunțărilor și a dietelor drastice pe termen lung. Eu cred în moderație. Adică poți să mănânci o felie de tort cand ai ocazie ce merită sărbătorită, dar nu te hazarda să consumi întregul tort odată. Și caută să compensezi când știi că ai făcut un exces, corpul tau îți va mulțumi. În următoarele zile, echilibrează balanța printr-o dietă mai ușoară, mișcare, bazează-te pe legume, salate, supe, ceaiuri, se poate găti foarte gustos, folosind ingredientele și mirodeniile potrivite,” a mai spus vedeta.

Cum se menține Andreea Marin ca la 20 de ani?

”Când e vorba de sănătate, nu ar trebui să ne jucăm și să riscăm. Am căutat, pentru fiecare semn de întrebare pe care l-am avut, oamenii potriviți pentru răspunsurile și soluțiile cele mai bune. De pildă, pentru problema de sănătate destul de serioasă pe care am avut-o la sfârșitul anului trecut, am întâlnit aici, la noi acasă, un doctor minunat, care face și pacienți de peste ocean să vină să-și găsească vindecarea în România, și e mare lucru, dar eu am fost impresionată, în primul rând, de omenia și modestia acestui medic. Recuperarea mea după intervenția făcută în zona cervicală a cerut și o perioadă în care să am nevoie de alți oameni pricepuți alături, kinetoterapeuți și antrenori, ce m-au ajutat să ajung din nou în cea mai bună formă”, spune Andreea.

Anul începe cu detox

”Fiecare an începe pentru mine cu o cură de detox, pe care o fac la noi acasă, în inima țării, la Brașov, acolo unde specialiști într-o echipă în care există medici, nutriționiști, antrenori personali, terapeuți, au grijă să îți recapeți echilibrul minte, trup și suflet într-un program foarte bine structurat, pe care eu îl urmez o dată sau cel mult de două ori pe an, de 6 ani. Prima dată am trăit această experiență la Bodrum, dar mi-e mult mai ușor și este și mult mai avantajos financiar de când avem același program la noi în țară, la Brașov”, a mai spus Andreea Marin pentru DCNews.

Adi Ioan este editor senior la Huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top