Connect with us
Ce avere deținea Ileana Ciuculete și cat a cheltuit Cornel Galeș. E vorba de...

Vedete

Ce avere deținea Ileana Ciuculete și cat a cheltuit Cornel Galeș. E vorba de…

Ileana Ciuculete a fost una din cele mai iubite artiste de muzică populară de la noi. Moartea ei a șocat România, vestea venind ca un trăznet peste noi toți. Cancan a intrat în posesia unor documente bombă care dezvăluie ce avere a avut de fapt Ileana Ciuculete și cât a cheltuit Cornel Galeș pe înmormântarea ei.

Similar, argumentul pârâtului G____ C_____ potrivit căruia din suma totală a mai rămas doar suma de 148.000 de euro este neîntemeiat întrucât pârâtul nu a prezentat înscrisuri doveditoare din care să rezulte cheltuielile pe care le-a efectuat cu spitalizarea și cu înmormântarea defunctei. În această ordine de idei, pârâtul nu a dovedit faptul că o parte din suma respectivă a fost destinată cheltuielilor menționate. În plus, din mijloacele de probă aflate la dosar rezultă să suma de 182.000 de euro a fost încasată cel mai devreme la data de 10.03.2017 (fila 21 vol. I), fapt pentru care nu se poate susține că a fost cheltuită o sumă totală de 34.000 de euro pentru 4 zile de spitalizare (numita N___ C_________ decedând la data 14.03.2017) și pentru cheltuieli de înmormântare”se arată în documentele ce au intrat în posesia D.A.S.

A învederat că nu au existat 50 de costume populare, ci mult mai puține, din care o parte însemnată a fost luată de către cei doi copii ai defunctei, restul fiind acordat conform datinilor, în timp ce mobilierul a fost înstrăinat odată cu imobilul din ___ Pârâtul a susținut că nu a ascuns existența drepturilor de autor, ci s-a omis, din eroare, includerea acestora în masa succesorală, iar reclamantul cunoștea calitatea defunctei de cântăreață de muzică populară.

A adăugat că imobilul din Ștefăneștii de Jos reprezintă bun propriu, fiind achitat și din venituri proprii ale pârâtului, motiv pentru care nu poate fi inclus în masa succesorală. În drept, pârâtul a invocat dispozițiile art. 1143 și urm. C. civ. și art. 980 C. proc. civ. În dovedire, pârâtul a solicitat încuviințarea probei cu înscrisuri, a probei cu interogatoriu și a probei testimoniale. În temeiul art. 258 alin. (1) rap. la art. 255 alin. (1) C. proc. civ., instanța a încuviințat pentru părți probele cu înscrisuri, planșe foto, martori și interogatoriu, socotindu-le admisibile potrivit legii și concludente”se mai arată în actele magistraților.

Drepturile de autor și casa din Ștefăneștii de Jos

În plus, instanța a respins cererea pe care fiii artistei au depus-o pentru partajul unui imobil situat în localitatea Ștefăneștii de Jos, pe care Cornel Galeș l-ar fi achiziționat după moartea Ilenei Ciuculete, dar și al celor 50 de costume pe care băieții artistei au susținut că le-a lăsat moștenire mama lor. Citește mai mult în CANCAN.

Adi Ioan este editor senior la Huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top