Connect with us

Vedete

„Ce faceți dacă apare Elodia vie, în carne și oase, în fața voastră?” Răspunsul ȘOCANT dat de Luis Lazarus!

Sabina Iosub de la Antena 3 i-a avut ca invitați în ediția specială de azi pe jurnalistul Luis Lazarus și avocata lui Cristi Cioacă, Maria Vasii.

Ce ar face Lazarus dacă Elodia ar apărea vie

Realizatoarea tv i-a pus față în față pe cei doi rivali de pe vremea când serialul „Elodia” făcea audiențe-record la OTV: Luis Lazarus (cel care a susținut întotdeauna că polițistul e criminalul) și Maria Vasii, avocata asasinului Elodiei.

Sabina i-a întrebat pe invitați ce ar face dacă Elodia ar apărea la ușa lor, așa cum e ea. „Ce faceți dacă apare Elodia în carne și oase în fața voastră?”, a ținut să intrebe Sabina. Lazarus a declarat că dacă Elodia va apărea vie vreodată, el se va retrage din presă.

Maria Vasii a evitat un răspuns exact, dar Lazarus a intervenit: „Nu pot spune același lucru despre doamna avocat. Nu cred că s-ar retrage din avocatură”.

În toamna anului 2007, avocata Elodia Ghinescu dispărea fără urmă. Cazul a ținut prima pagină a ziarelor, generâmd un imens scandal mediatic.

CITEȘTE ȘI: Dezvăluirea BOMBĂ: Unde se află Elodia: „N-am nicio îndoială că…”

Descoperire bombă la 10 ani de la dispariția Elodiei. Cine l-a ajutat pe Cioacă să scape de cadavru

În anul 2016, după un proces îndelungat, polițistul Cristian Cioacă, soțul avocatei, primea o condamnare definitivă de 16 ani și 8 luni de închisoare cu executare pentru uciderea soției sale

Totodată, acesta a fost obligat să plătească daune de 150.000 de euro pentru Emilia Ghinescu, mama Elodiei și 100.000 de euro despăgubire fratelui avocatei. Cioacă și-a susținut mereu nevinovăția, negând că a comis crima, dovadă în acest sens fiind lipsa cadavrului.

Acum, un prieten al familiei a făcut o dezvăluire șocantă. Acesta a dezvăluit sub protecția anonimatului, pentru Antena 1, că trupul Elodiei ar fi în mare: „Nu am nicio îndoială că Elodia a fost aruncată în mare”, a spus sursa. Mai mult decât atât, acesta a afirmat că trupul avocatei ar fi fost legat cu greutăți de plumb pentru a nu fi adus la țărm.

2 Comments

2 Comments

  1. ILEANA

    2018-10-13T14:55:52+03:00 at 14:55

    Nu cred ca Elodia este moarta. Nu a omorat-o Cristian Cioaca. Iar, daca este, au omorat-o altii . Daca este asa, probabil stie si el, dar nu poate sa spuna sau ceva de genul acesta.

  2. Geza Tibor

    2017-08-27T09:56:08+03:00 at 9:56

    Lui Cristian Cioaca nu i sa dovedit nimic si tot pe nimic a fost si condamnat.Cum se poate asa ceva in acest secol este strigator la cer de cat analfabetism exista la organele de cercetare penala.Cioaca este mai destept decat acei anchetatori de o mie de ori.Sa se duca si sa isi dea demisia acei anchetatori.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top