Connect with us
Tuncay Ozturk a dezvaluit apropiatilor săi care este cel mai mare regret pe care il are dupa despartirea de Andreea Marin.

Vedete

Cel mai mare regret al lui Tuncay, după divorțul de Andreea Marin

A trecut ceva vreme de când Tuncay Ozturk și Andreea Marin s-au despărțit, iar cei doi par să-și fi refăcut viața după acel moment.

Totuși, la câteva luni după ce mariajul său cu Andreea Marin s-a destrămat, fizioterapeutul turc s-a destăinuit apropiaților și a vorbit despre cel mai mare regret al său, de după divorț.

Se pare că acestuia îi pare foarte rău de faptul că nu o mai are aproape pe Violeta, fetița Andreei, de care se atașase foarte mult.

“Tuncay era apropiat de pustoaica si mereu se ducea la scoala la care ea invata! De multe ori, o lua acasa cu masina sau mergea impreuna cu Andreea la sedintele tinute de profesori, ba chiar era si prieten cu familiile unora dintre copiii de care Violeta era atasata. In plus, se integrase atat de tare in grupul de tatici incat participa si la campionatele de fotbal pe echipe ale institutiei de invatamant.

Din pacate, dupa despartirea surprinzatoare de vedeta de televiziune, totul s-a schimbat pentru turc. Acesta a iesit complet din viata Zanei si a fiicei sale si, din acel moment, nu a mai calcat deloc pe la institutia de invatamant si nu a mai luat legatura cu nimeni. I-a parut foarte rau, dar asta era situatia si el a acceptat-o”, au dezvaluit apropiatii lui Ozturk, pentru wowbiz.ro.

Tuncay s-a mutat cu asistenta blondă?

Conform Click, Sanda Smaranda, asistenta turcului, a fost surprinsă ieșind din același complex rezidențial, în aceeași mașină cu Tuncay. Ea a fost surprinsă mutându-se acolo noaptea, de fotoreporterii publicației, după ce s-a asigurat că nu este urmărită de paparazzi.

Citește și: Cum își reface viața Tuncay Ozturk după divorțul de Andreea Marin

Citește și: Andreea Marin, despre relația cu Ștefan Bănică Jr.: „Chiar anul acesta…”

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top