Connect with us
Celine Dion a făcut un anunță înduioșător la un an de la moartea soțului său, Rene Angelil. Cântăreața a mărturisit că încă îl mai iubește pe acesta.

Vedete

Celine Dion: Încă îl mai iubesc pe Rene Angelil

Celine Dion a trecut prin drama vieții după ce soțul său a murit în luna ianuarie a acestui an. Rene Angelil a încetat din viață la doar 73 de ani, după ce a pierdut lupta cu cancerul.

La aproape un an de la moartea bărbatului, cântăreața în vârstă de doar 48 de ani simte șocul pierderii partenerului de viață.

Într-un interviu acordat recent pentru postul american de televiziune CBS, Celine Dion a spus că încă îl mai iubește pe Rene și că nu mai speră să se îndrăgostească încă o dată.

Citește și: Celine, moment impresionant pe scenă! Cântăreața a plâns când s-a întâmplat asta!

“Îl iubesc, îl iubesc, îl iubesc. Încă îl iubesc și am iubirea copiilor mei. Am iubirea fanilor mei. Iubesc oamenii cu care lucrez, așa că din viața mea nu lipsește iubirea. E un cântec al artistei Sia care spune „mă duc la culcare și îmi imaginez că tu ești acolo cu mine. Și eu mă duc la culcare cu el. Mă duc pe scenă cu el și sunt încă măritată cu el”, a spus cântăreața de origine canadiană.

Celine Dion: Rene e singurul bărbat pe care l-am sărutat în viața mea.

Relația dintre Celine și Rene a fost una cu adevărat deosebită. Interpreta celebrei melodii „My heart will go on”, spune că acesta este singurul bărbat pe care l-a sărutat în viața sa. Ea a mai spus că în momentul în care acesta a încetat din viață a simțit o eliberare, pentru că acesta nu mai suferea.

„Înainte să plece a fost foarte, foarte greu pentru noi toți. În mod special, pentru mine și copiii mei. Era foarte greu să îl văd pe bărbatul vieții mele cum moare puțin câte puțin în fiecare zi. Și când a plecat, a fost ca o eliberare. Bărbatul pe care îl iubesc, singurul bărbat pe care l-am sărutat, singurul pe care l-am iubit, nu mai suferă.

Citește și: Cele mai ascunse secrete ale căsniciei lui Celine Dion

Da, niciodată în viața mea nu am sărutat alt bărbat. Așa că bărbatul vieții mele a fost partenerul meu și formam o singură persoană, iar când s-a oprit din suferință, mi-am zis singură: e ok. Merită să nu mai sufere”, i-a spus Celine  jurnalistul Mo Rocca de la postul american de televiziune CBS.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top