Connect with us
Chris Rea s-a prăbușit pe scenă! Aristul a fost transportat de URGENȚĂ la spital! ”A cântat minunat şi apoi pur şi simplu a căzut”

Vedete

Chris Rea s-a prăbușit pe scenă! Aristul a fost transportat de URGENȚĂ la spital! ”A cântat minunat şi apoi pur şi simplu a căzut”

Chris Rea s-a prăbuşit sâmbătă seară pe scena de la Oxford Theatre, în timpul unui concert, la un an de când a suferit un accident vascular cerebral, potrivit The Guardian.

Chris Rea s-a prăbuşit pe scena teatrului din Oxford. Starea sa este stabilă

Muzicianul, în vârstă de 66 de ani, cunoscut pentru hit-ul „Driving Home For Christmas” din 1988, susţinea sâmbătă, la New Theatre Oxford, cel de-al 35-lea concert din al 37-lea turneu când s-a prăbuşit.

Concertul a fost anulat şi muzicianul a fost transportat la spital, de unde mai târziu medicii au transmis că starea sa este „stabilă”.

John O’Hara, care s-a aflat în public, a spus: „A cântat minunat şi apoi pur şi simplu a căzut. Arăta destul de rău. Au tras cortina şi am aşteptat cu toţii până ne-au anunţat să plecăm”.

Un purtător de cuvânt al ambulanţei a precizat: „Am fost sunaţi la ora 9.30pm pentru un incident pe strada George din Oxford. Am trimis un echipaj la faţa locului şi un pacient a fost transportat la spital”.

Christopher Anton Rea s-a născut pe 4 martie, 1951. Este cântăreţ şi compozitor din Middlesbrough, Anglia.

„Whatever Happened to Benny Santini?” este albumul său de debut, lansat în 1978. Primul single de pe albumul „Fool” – „If You Think It’s Over” – a fost este cel mai mare hit al său din Statele Unite, ocupând locul 12 în Billboard Hot 100.

Albumul a fost a fost nominalizată la premiile Grammy pentru categoria cea mai bună melodie a anului, pierzând în faţa melodiei „Just the Way You Are” a lui Billy Joel.

Chris Rea a lansat opt albume în anii 1980. „Shamrock Diaries”, „On The Beach şi Dancing With Strangers”, compilaţia „New Light Through Old Windows”, „The Road to Hell”, care a fost lansat în 1989, a avut un succes masiv şi a devenit primul său album numărul 1 în Regatul Unit.

A urmat „Auberge”, „God’s Great Banana Skin”. „Espresso Logic” a ajuns în Top 10, iar „Julia”, inspirată după ceea de-a doua fiică a lui Rea, a devenit cel de-al 11-lea single Top 40.

Rea a vândut peste 30 de milioane de discuri la nivel mondial.

Continue Reading
You may also like...

Sunt Adrian Vrauko si de 14 ani lucrez în presa online. Am început ca redactor la Realitatea TV, am continuat mai apoi la Pro TV, Kanal D. Iar din 2014 am infiintat Revista Teo Trandafir, continuand cu HUFF.ro si multe alte site-uri din grupul AIR24. La HUFF.ro sunt Editor Of The Day si coordonez echipa editoriala.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top