Data: 10 Dec. 2017, Ora publicării:11:26

Chris Rea s-a prăbușit pe scenă! Aristul a fost transportat de URGENȚĂ la spital! ”A cântat minunat şi apoi pur şi simplu a căzut”

Chris Rea s-a prăbuşit sâmbătă seară pe scena de la Oxford Theatre, în timpul unui concert, la un an de când a suferit un accident vascular cerebral, potrivit The Guardian.

Chris Rea s-a prăbuşit pe scena teatrului din Oxford. Starea sa este stabilă

Muzicianul, în vârstă de 66 de ani, cunoscut pentru hit-ul „Driving Home For Christmas” din 1988, susţinea sâmbătă, la New Theatre Oxford, cel de-al 35-lea concert din al 37-lea turneu când s-a prăbuşit.

Concertul a fost anulat şi muzicianul a fost transportat la spital, de unde mai târziu medicii au transmis că starea sa este „stabilă”.

John O’Hara, care s-a aflat în public, a spus: „A cântat minunat şi apoi pur şi simplu a căzut. Arăta destul de rău. Au tras cortina şi am aşteptat cu toţii până ne-au anunţat să plecăm”.

Un purtător de cuvânt al ambulanţei a precizat: „Am fost sunaţi la ora 9.30pm pentru un incident pe strada George din Oxford. Am trimis un echipaj la faţa locului şi un pacient a fost transportat la spital”.

Christopher Anton Rea s-a născut pe 4 martie, 1951. Este cântăreţ şi compozitor din Middlesbrough, Anglia.

„Whatever Happened to Benny Santini?” este albumul său de debut, lansat în 1978. Primul single de pe albumul „Fool” – „If You Think It’s Over” – a fost este cel mai mare hit al său din Statele Unite, ocupând locul 12 în Billboard Hot 100.

Albumul a fost a fost nominalizată la premiile Grammy pentru categoria cea mai bună melodie a anului, pierzând în faţa melodiei „Just the Way You Are” a lui Billy Joel.

Chris Rea a lansat opt albume în anii 1980. „Shamrock Diaries”, „On The Beach şi Dancing With Strangers”, compilaţia „New Light Through Old Windows”, „The Road to Hell”, care a fost lansat în 1989, a avut un succes masiv şi a devenit primul său album numărul 1 în Regatul Unit.

A urmat „Auberge”, „God’s Great Banana Skin”. „Espresso Logic” a ajuns în Top 10, iar „Julia”, inspirată după ceea de-a doua fiică a lui Rea, a devenit cel de-al 11-lea single Top 40.

Rea a vândut peste 30 de milioane de discuri la nivel mondial.

Sursa: Huff.ro
Data publicării: 10 Dec. 2017
Scris de , în Vedete
Știri despre:
Comentarii