Connect with us
Cine este amanta lui Aurel Tămaș - Cu 31 de ani mai tânără. Artistul divortează după 20 de ani de căsnicie

Vedete

Cine este amanta lui Aurel Tămaș – Cu 31 de ani mai tânără. Artistul divortează după 20 de ani de căsnicie

Aurel Tămaș și-a asumat relația cu amanta sa, Eliza Ancău, mai tânără ca el cu 31 de ani. Se pare că iubirea dintre Tămaș și Ancău este atât de mare, încât cântărețul a lăsat în spate 20 de ani de casnicie și divorțează.

Conform CANCAN, Aurel Tămaș s-a mutat deja de acasă, locuiește cu amanta sa care se ocupă și de restaurantul lui din Cluj.

Cine este Eliza Ancău?

A fost Miss România în 2015, iar legătura dintre ea și artistul de muzică populară este de ceva vreme. Presa a tot speculat că cei doi ar fi împreună, însă artistul a negat vehement.

Eliza Ancău

Eliza Ancău

”Daca dumneavoastra credeti ca am divortat e foarte bine, dar eu nu cred. Sincer, nu stiu cum a aparut stirea asta, eu apreciez cancanul de calitate, nu minciuna. Nu am divortat, nu sunt despartit. Viata mea privata e privata si sunt un om destul de asezat mental. Am un copil mare, nu sunt un ciuri-buri sa-mi ridic poalele in cap. Oricum nu e prima data cand se scrie ca eu divortez, au mai scris de vreo patru ori pana acum. De unii scriu ca au murit, de mine ca am divortat! O sa-i invit la cheful de divort. Am spectacole, sunt extrem de ocupat, asa ca nu am timp de astfel de prostii”, a declarat artistul la acea vreme.

Aurel Tămaș a fost căsătorit timp de 20 de ani cu fosta sa soție cu care are împreună un copil de 17 ani.

Andrei Petrescu este redactor Huff.ro, colaboreaza cu site-ul de 6 ani. Poate fi contact pe adresa andrei@huff.ro.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top