Connect with us

Vedete

Cine este iubita lui Liviu Dragnea. E blondă, frumoasă și are o…

Liderul PSD, Liviu Dragnea, are o iubită tânără: e o blondă frumoasă și o mare iubitoare de animale. Presa mondenă a scris că politicianul a dus-o în vacanță în Brazilia și că s-ar putea ca în curând cei doi să își oficializeze relația.

Iubita lui Dragnea e Irina Tănase

Numele ei este Irina Tănase și are 25 de ani. Liderul PSD a confirmat relația într-un interviu pentru Antena 3. Acesta a spus că iubește „o fată care e blondă”.

Liviu Dragnea este un inginer și politician român, președinte al Partidului Social Democrat. Lider al PSD și fost membru al Partidului Democrat (PD), a fost Ministrul Administrației și Internelor în cabinetul lui Emil Boc, în perioada Ianuarie-Februarie 2009.

CITEȘTE ȘI: Liviu Dragnea a făcut MARELE ANUNȚ legat de PENSII!

În decembrie 2012 este ales vicepremier și Ministru al Administrației și Dezvoltării Regionale. În prezent reprezintă Județul Teleorman în Camera Deputaților și este președintele acestei camere.

Liviu Dragnea a fost condamnat definitiv la doi ani de închisoare cu suspendare, cu un termen de încercare de patru ani, în dosarul „Referendumul”, în aprilie 2016. Această condamnare l-a împiedicat să ocupe funcția de premier.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top