Connect with us
Numele primului sot al Mihaelei Radulescu este Bogdan Radulescu, un om de afaceri controversat, care a avut probleme cu justitia.

Vedete

Cine este si cum arata primul sot al Mihaelei Radulescu

Primul sot al Mihaelei Radulescu se numeste Bogdan Radulescu si este un om de afaceri controversat. Mihaela (nascuta Tiganu) si Bogdan s-au casatorit in decembrie 1988, iar vedeta TV a pastrat numele de familie al afaceristului si dupa divort.

Acest lucru a fost si motiv de scandal intre cei doi. Bogdan Radulescu a dat-o in judecata pe Mihaela, dorind ca aceasta sa renunte la numele de familie. De altfel, mariajul lor a durat doar cateva luni, iar afaceristul a acuzat-o pe jurata de la „Romanii au talent” de infidelitate.

bogdan radulescu

Bogdan Radulescu

Vezi si: Mihaela Radulescu, goala pusca! Imaginea care a innebunit Internetul!

Al doilea mariaj al Mihaelei Radulescu a fost cu Stefan Banica Jr., in 1997. Si aceasta casnicie s-a incheiat cu scandal, vedeta TV acuzandu-l pe cantaret ca era agresiv si infidel. Al doilea sot al Mihaelei a fost omul de afaceri Elan Schwartzenberg. Patru ani a durat relatia lor, timp in care s-a nascut si Ayan.

Vezi si: Cine este si cum arata primul sot al Andreei Marin

Urmatorii barbati din viata Mihaelei Radulescu au fost Dani Otil si Felix Baumgartner, cu care se afla intr-o relatie si astazi.

In ceea ce il priveste pe primul sot al Mihaelei Radulescu, acesta a avut mari probleme cu legea. In octombrie 2014, el a fost condamnat de magistratii de la Tribunalul Bucuresti la doi ani si sapte luni de inchisoarea cu executare, dupa ce a fost acuzat ca a vandut bijuterii si ceasuri contrafacute, dar si pentru o evaziune fiscala de peste 300.000 de lei.

 

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top