Connect with us
Cine va câştiga Ferma Vedetelor. Un celebru jurnalist spune adevărul

Vedete

Cine va câştiga Ferma Vedetelor. Un celebru jurnalist spune adevărul

Un celebru jurnalist aruncă bomba. Acesta susţine că ştie care sunt regulile după care se aleg câstigătorii concursului Ferma Vedetelor.

Mircean Stoian, căci despre el este vorba, susţine că şefii postului din Pache Protopopescu au un tipar clar în ceea ce priveşte câştigătorul.

Acesta trebuie să fie tânăr, echilibrat și „să fie bine înfipt în ograda PRO TV și să fie mediatizat după ce se încheie ferma”..

„Cel care va fi predestinat să câștige sezonul III din ”Ferma vedetelor” trebuie să se muleze perfect pe targetul aspirațional al publicului postului. Să fie tânăr, să pară echilibrat (am scris ”pară” pentru că niciodată realitatea nu se pupă pe gură cu ficțiunea) să fie bine înfipt în ograda PRO TV și fie mediatizat după ce se încheie Ferma.

Aici, decalarea cu câteva luni a difuzării emisiunii a dat cheia câștigătorului, doar un fost concurent participând la o altă emisiune după încheierea filmărilor de la Fermă.

Respectând logica celor de mai sus e clar că unul singur corespunde tuturor acestor criterii

A fost membru în echipa grupului Divertis, apare la PRO TV mai des ca Andreea Esca, are 36 de ani și o biografie condimentată, numai bună de mediatizat, a fost imediat cooptat pe postul de căpitan de echipă la emisiunea ”Pe bune?” are constituție sportivă, care poate justifica succesul final, dar mai ales este ușor de manipulat.

Să nu mă mai ascund după deget și să-i spun și numele. Cosmin Natanticu. În timp voi mai da exemple de manipularea publicului care nu vrde nici pe departe ceea ce crede el că vede”, a scris Mircea N. Stoian pe blogul său personal.

Citeşte şi O cunoscută actriţă a ajuns la închisoare. Ce s-a întâmplat cu vedeta

O celebră actriţă a fost încătuşată şi aruncată în spatele gratiilor după ce a agresat un poliţist. Aceasta este acuzată de violenţă domestică şi agresiune asupra unui poliţist.

Heather Locklear, cunoscută pentru rolul pe care l-a avut în serialul Merlose Place, a fost arestată în seara de duminică, în Thousand Oaks.

Actriţa este acuzată de violenţă domestică şi agresiune

Se pare că poliția a intervenit în jurul orei 21.40 pentru a o ridica pe Locklear, care a fost dusă la închisoarea Ventura, scrie Antena 3.

Heather Locklear s-a născut la 25 septembrie 1961 și este cunoscută pentru rolurile pe care le-a jucat în seriale precum „Melrose Place” şi „Spin City”.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top