Connect with us
Cristi Borcea, declarațiile cu care își va înfuria fostele soții! Ce spune despre Valentina Pelinel

Vedete

Cristi Borcea, declarațiile cu care își va înfuria fostele soții! Ce spune despre Valentina Pelinel

La câteva săptămâni de când s-au căsătorit în Ungaria, Cristi Borcea și Valentina Pelinel se iubesc mai mult ca niciodată. Cei doi urmează să aibă gemeni peste numai câteva luni.

Fostul acționar de la Dinamo este convins că va rămâne toată viața cu Valentina Pelinel, cu care are un băiețel în vârstă de 2 ani și patru luni. Acesta are mare încredere în sentimentele sale pentru fostul fotomodel și a dezvăluit că Valentina este femeia lângă care vrea să îmbătrânească, mai ales că aceasta i-a fost alături în cele mai grele momente din viața lui.

Citește și: Momente grele pentru Valentina Pelinel, după nunta cu Borcea. Ce a pățit

„Femeia pentru Cristi Borcea este foarte importantă pentru moralul, viaţa, ceea ce reuşesc să fac zi de zi. În spatele unui om care se vrea de succes, nu poate fi decât o femeie de forţă.

Dacă ţi-am spus că sunt sigur de asta, crezi că vorbesc să mă aflu în treabă? Repet: Valentina e ultima femeie din viaţa lui Cristi Borcea! „My last, my everything’, cum e într-o melodie romantică. Ne spunem: «Eşti viaţa mea!»’, a declarat Cristi Borcea pentru libertatea.ro.

Cei doi nu pot sta prea mult timp despărțiți și încearcă să fie cât mai mult împreună, mai ales că cea mai mare parte a relației lor au stat despărțiți, el fiind încarcerat.

Citește și: Mihaela Borcea nu se mai ascunde! Cine este noul ei iubit

„I-am spus şi-i spun mereu: Eşti viaţa mea! Dimineaţa, ne trezim la micul dejun, ne jucăm cu Milan, o mângâi pe burtică, pentru fetiţe, apoi eu vin la birou, la muncă. Dacă mai e timp după-amiază, ne mai vedem un pic. Seara, chiar dacă ieşim la cină sau avem musafiri, ne rezervăm minimum două ore numai pentru noi, exclusiv. Stăm la ţigară, la vorbe, la un pahar de vin roşu. Valentina nu e doar soţie, e şi cel mai bun prieten al meu, e confidenta mea, discutăm absolut orice. E tot ceea ce îmi doresc”, a mai declarat acesta.

Înainte de Valentina, Cristi Borcea a mai fost căsătorit cu Mihaela Borcea, dar și cu Alina Vidican.

1 Comment

1 Comment

  1. eva vanvossen

    2018-10-18T20:31:41+03:00 at 20:31

    Ei lasa…si primele doua,tot femeile vietii tale au fos,nu?!nu zice ,,hop” ,pana nu-ti apare in fata o noua ispita!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top